«Ραγίζει» η «Εγκληματική Οργάνωση»: Έτοιμα να καταθέσουν μέλη της

Η εμπλοκή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της ΕΥΠ στο θέμα της «Εγκληματικής Οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ίσως να αποδειχθεί καταλυτική για να βρεθεί μια λύση! Γιατί; Διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια από τα μέλη της έχουν αρχίσει ήδη, να αισθάνονται την πίεση και να φέρονται να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν ως προστατευόμενοι μάρτυρες.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Εθνος της Κυριακής”, το οποίο μάλιστα προσθέτει και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.
Υποστηρίζει ότι με εντολή του Αλέξη Τσίπρα θα ανοίξουν ξανά δικαστικοί φάκελοι που αφορούν το ποδόσφαιρο για να αξιολογηθούν ξανά τα στοιχεία από τους υπεύθυνους της ΕΥΠ μαζί με τα νέα στοιχεία που έχουν συλλέξει. Την ίδια στιγμή το υπουργείο Δικαιοσύνης φαίνεται να έχει ήδη ορισμένα στοιχεία εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων, με πλέον ορατό το ενδεχόμενο να συσχετιστούν υποθέσεις κάτι που δεν είχε συμβεί μέχρι τώρα.
«Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν μπορούμε να το ανεχθούμε πλέον. Είναι ντροπή για τη χώρα, ντροπή για τη Δημοκρατία. Μη φοβηθείτε, μη διανοηθείτε να κανετε πίσω. Η “παράγκα” θα τελειώσει και θα την τελειώσουμε εμείς. Η χώρα δεν είναι μπανανία», φέρεται να δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ενημέρωση που είχε από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον υπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας, Σταύρο Κοντονή.
Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Αρχές φέρεται να έχουν εντοπίσει μεγάλη διείσδυση ατόμων με ποινικά αδικήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως θα χρησιμοποιηθούν τα ειδικά συστήματα του Τμήματος Οπτικοασκουστικού Υλικού, Φωτογραφίας και Μεθοδικοτήτων, ενώ θα χρησιμοποιηθούν στοιχεία και από τη Δίωξη Οικονομικών Εγκλημάτων, η οποία μετά από σχετική κυβερνητική εντολή θα ανοίγει τραπεζικούς λογαριασμούς.