Θ. Θεοδώρου: Κομβικής σημασίας το παιχνίδι με Ακρόπολη

Στο Αερινό με αντίπαλο την Ακρόπολη δοκιμάζεται σήμερα ο πρωτοπόρος της Α’ ΕΠΣΘ, Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος υπολογίζει ιδιαίτερα την ομάδα του Σέσκλου. Φυσικά ο στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών που θα επιτρέψει στην ομάδα να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

«Για μας είναι κομβικής σημασίας το παιχνίδι με την Ακρόπολη. Θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή, αλλά δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Σαφώς και δεν μας ξεγελά η βαριά ήττα της Ακρόπολης από τον Διαγόρα. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία σκληρή ομάδα. Για να φτάσουμε, λοιπόν, στο επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Αν καταφέρουμε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό οι πιθανότητες επιτυχίας θα είναι αυξημένες».
Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον τεχνικό του Γυμναστικού Θάνο Θεοδώρου, που για το ματς της Κυριακής έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο μόνος που είναι αμφίβολος να αγωνιστεί είναι ο Καψιώτης, που θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν αισθανθεί ότι είναι έτοιμος 100%.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις