Ξεπέρασε εύκολα (70-52) το εμπόδιο της Νίκαιας και “βλέπει” Ολυμπιακό (photos)

Εξαιρώντας το πρώτο δεκάλεπτο όπου οι φιλοξενούμενοι προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση, η Νίκη πήρε εύκολα το τρίτο στη σειρά ροζ φύλλο αγώνα κερδίζοντας τη Νίκαια με σκορ 70-52. Οι παίκτες του Λάμπρου Πρέκα παίζοντας ασφυκτική άμυνα στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το ματς πέρα από μία αξιοπρεπή ήττα.

Ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Είναι χαρακτηριστικό πως η λαρισινή ομάδα πέτυχε μόλις 6 πόντους στο 2ο μισό του 1ου ημιχρόνου και 10 στην 3η περίοδο. Η μεγάλη διαφορά πόντων χαλάρωσε την αμυντική λειτουργία της Νίκης με αποτέλεσμα η Νίκαια να φύγει από το Κλειστό της Νέας Ιωνίας ξεπερνώντας τους 50 πόντους, με τους 20 να τους πετυχαίνει στην τελευταία περίοδο.

Η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα πηγαίνει στο ντέρμπι του ΕΑΚ με τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και έχοντας το απόλυτο των νικών, σε μία μάχη που ο χαμένος θα πέσει από την κορυφή του ομίλου.

Να σημειώσουμε πως για ακόμη μία φορά στο ημίχρονο του αγώνα το παρκέ του Κλειστού, πλημμύρισε από παιδιά της Ακαδημίας καλαθοσφαίρισης της Νίκης, που κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας.

Νίκη Βόλου-Νίκαια Λάρισας: 70-52 (34-22)

Διαιτητές: Ζαχαρής-Φακίτσας

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 34-22, 50-32, 70-52

Νίκη Βόλου(Πρέκας) : Τζίνης 5(1), Κοντογιάννης 2, Δελιόπουλος, Παπούλιας 15(1), Γιωτόπουλος 5(1), Μπόγδανος 17(1), Τσαβές 4, Βλήτσιος 4, Τσώλης 8, Διγενής 5(1), Μαυροφώτης 1, Τοκατλίδης 4.

Γ.Σ. Νίκαιας (Πατάκης): Βλαχούλης 9, Αθανασόπουλος 8, Παρασκευόπουλος, Κυριακόπουλος 12(3), Μουστέλης, Γαλάνης, Τουρναβίτης, Γουρνάρης 7, Μπλιάτζας 16(1)

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις