“Οδοστρωτήρας” ο Ολυμπιακός Β. κέρδισε και την Πυλαία με 70-60

Πέμπτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου κερδίζοντας στο ΕΑΚ του Βόλου την Πυλαία με 70-60 για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες», αν και αγωνίστηκαν χωρίς τις τραυματισμένες Κυριατζίδου, Αγαγιώτη και Νούλα, ήταν καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ οι Μιχάλης Καπουρνιώτης και Μάριος Μπορίνος έδωσαν χρόνο συμμετοχής και στις 12 παίκτριες που είχαν στη διάθεσή τους….

…Ο Ολυμπιακός αν και αρκετά άστοχος από την περιφέρεια, ήταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι και μάλιστα στο 29′ έφτασε τη διαφορά στους 19 πόντους (59-40). Ένα «νεκρό» πεντάλεπτο διάστημα από 29′-34′ έδωσε την ευκαιρία στην Πυλαία να πλησιάσει, χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει κάτι παραπάνω στη συνέχεια.
Η Νίκη Ζέρβα που στα 18 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 14 πόντους και η Ραφαέλα Σουλτάνη με 19 πόντους ήταν οι καλύτερες του Ολυμπιακού Β. Οι Δημητριάδου και Κοτσιάφτη κάλυψαν με επιτυχία το μεγάλο κενό της Κυριατζίδου.
Από την Πυλαία ξεχώρισαν οι Κόκκινου, Πετρίνου και Βατσιστίδου.
Μετά το τέλος του αγώνα, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και αθλήτριες αφιέρωσαν την επιτυχία στις τραυματισμένες συναθλήτριές τους, αποδεικνύοντας το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στη βολιώτικη ομάδα
Δεκάλεπτα: 21-15, 43-28, 59-43, 70-60
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Χούτα, Ντελή, Παγκαλίδου 4, Ταντουρόφσκα 10 (1τρ), Σουλτάνη 19, Τότση, Δημητριάδου 6, Ζέρβα 14, Ζήτη 5 (1 τρ), Αγκάνη, Διαμαντοπούλου, Κοτσιάφτη 12.
ΠΥΛΑΙΑ (Λίτσου): Μητράγκα, Ζωγράφου, Πετρίνου 14 (1 τρ), Γρηγοριάδου, Κόκκινου 15, Βατσιτσίδου 13 (2), Ζηβώνη 2, Νικολαίδου, Καραντά 6, Γαλιτσιάνου 1, Δήμου 9, Πλούμπη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις