Α’ ΕΠΣΘ: Το φιλμ της 8ης αγωνιστικής (πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ που επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, καθώς ομάδες που ως τώρα δεν είχαν βαθμό έκαναν νίκες, ταυτόχρονα υπήρξαν νέες απώλειες βαθμών στην κορυφή του βαθμολογικό που πίνακα, ενώ το θλιβερό γεγονός της απώλειας του Δημήτρη Μόσιου, ήταν η αιτία της αναβολής στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής Ακρόπολης- ΓΣ Αλμυρού. Σε κάθε περίπτωση είναι εμφανές ότι το πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, είναι πλέον συναρπαστικό…

Στην κορυφή της βαθμολογίας λόγω της αναβολής ο ΓΣ Αλμυρού παραμένει στους βαθμού που είχε (18), την ώρα που o δεύτερος Διαγόρας, έχασε πολύτιμο έδαφος με την εντός έδρας ισοπαλίες με την Α.Ε. Διμηνίου, που έχει γίνει η πλέον δυσκολοκατάβλητη ομάδα της κατηγορίας. Μετά τη δύσκολη νίκη του επί της Σκιάθου, ο Σαρακηνος εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες και πέρασε σττην τα΄ριτη θέση, ενώ ο Πύρασος για ΄δευτερη συενχόμενη αγωνσιτική χάνει βαθμούς, εμτά το εντός εδρας 0-0 με τον σκληροτράχηλο Πρωτεσίλαο.
Στον αντίποδα του βαθμολογικού πίνακα αίσθηση έκαναν οι νίκες του Απόλλων Καναλίων και της Σκοπέλου, που συνάμα έφεραν και τους πρώτους βαθμούς στις δυο ομάδες , που ως χτες ήταν στο μηδέν.
Κατά τα λοιπά ή τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Άρη (επί του Παγασητικού με 0-2) και η άνετη επικράτηση με 3-1 το Αίαντα επί του Ηρακλή που υπέστη την πρώτη ήττα αγωνιστικά, ολοκληρώνουν την εικόνα της 8ης ημέρας.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:
Παγασητικός- Άρης Μελ. 0-2
Αγία Παρασκευή- Απόλλων Καν. 1-2
Σκόπελος- Θησέας 2-1
Σαρακηνός- Σκιάθος 2-1
Διαγόρας- Α.Ε. Διμηνίου 0-0
Αίας- Ηρακλής Β. 3-1
Πύρασος- Πρωτεσίλαος 0-0
Ακρόπολη- Γ.Σ. Αλμυρού ΑΝΑΒΟΛΗ

Η Βαθμολογία αναλυτικά

Η επόμενη 9η αγωνιστική (19-20/11)
Α.Ε. Διμηνίου -Άρης
Γ.Σ. Αλμυρού-Διαγόρας
Θησέας-Παγασητικός
Ηρακλής Β.-Ακρόπολη
Σκιάθος-Σκόπελος
Πρωτεσίλαος-Αίας
Απόλλων-Σαρακηνός
Αγ. Παρασκευή-Πύρασος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις