Έχασε τις ευκαιρίες… και την ευκαιρία για «πρωτιά»

Μεγάλη ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος την αναβολή της αναμέτρησης του ΓΣ Αλμυρού, έχασε ο Διαγόρας, αφού δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα του φιλοξενώντας την ΑΕ Διμηνίου, που προκύπτει ως μια από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες του πρωταθλήματος. Οι δυο ομάδες έμεινα στο μηδέν, παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν…

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κάποιο τέρμα στις ευκαιρίες με τους Πάσχο, αλλά και με Καραπλιάγκο και Γκάμπα όλες στο α’ ημίχρονο. Μάλιστα ο τελευταίος στο εικοσάλεπτο του α’ ημιχρόνου έκανε ένα σουτ, ο Πάσχος ήρθε σε επαφή με τη μπάλα ,όντας εκτεθειμένος, με αποτέλεσμα αν κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα, το τέρμα ν μην μετρήσει.
Στο β ημίχρονο οι γηπεδούχοι έψαξαν και πάλι το γκολ, φτάνοντας πολύ κοντά σο 75′ κι 82΄σε δυο όμοιες φάσεις με άλλους πρωταγωνιστές, που αν και βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση, με διπλές προσπάθειες δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι έχοντας στο μυαλό τους να διατηρήσουν αρχικά το μηδέν στην άμυνα και να ψάξουν ένα γκολ στην κόντρα, τις πολύ καλές στιγμές του τις είχαν στις αρχές των ημιχρόνων, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο. Όμως οι λάθος τελικές επιλογές, δεν κατέστησαν τις ευκαιρίες τους περισσότερο επικίνδυνες.
Πολύ σημαντικό για την ιστορία της αναμέτρησης το γεγονός, ότι από την πλευρά του Διαγόρα δόθηκαν συγχαρητήρια στην διαιτητική τριάδα (Σαρρής, Γεωργαντζής Τασιόπουλος Θ.), γεγονός που δεν είναι το πλέον συνηθισμένο στο χώρο το ποδοσφαίρου, ιδιαίτερα όταν το φαβορί «στραβοπατά».
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Κ. Καραπλιάγκος (75′ Γαλογαύρος), Πρασσάς, Καμπουρέλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καρατζιώλης (60′ Καλλιακούδας), Πάσχος, Καπούλας (55′ Γάρος), Γκάμπας.
Α.Ε. ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Τριανταφύλλου, Παπαεμμανουηλίδης, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Παπαϊωάννου, Ζαρίφης (80′ Ανδρέου), Χαντζής (88′ Μπέης), Χατζησταμάτης, Πετρόπουλος, Γεωργιάδης (65′ Δημουλάς), Καμπέρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις