Νίκη μετά από έξι αγωνιστικές για τον Αίαντα

Από ένα ημίχρονο είχαν Ηρακλής και Αίας στην αναμέτρηση που έγινε στη Σούρπη και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 3-1, αν και βρέθηκαν αρχικά πίσω στο σκορ. Το νικηφόρο αποτέλεσμα για τον Αίαντα ήρθε μετά από μεγάλο διάστημα και συγκεκριμένα από τη δεύτερη αγωνιστική, στην οποία οι σημερινοί γηπεδούχοι είχαν νικήσει για τελευταία φορά…

Από την άλλη πλευρά, αυτή είναι η πρώτη καθαρά αγωνιστική ήττα για τον Ηρακλή, καθώς εξωαγωνιστικά υπάρχει και το 0-3 με το Θησέα, για τις κάρτες υγείας.
Η ομάδα του Κ. Κοκκινάκη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, θέλοντας να αφήσει πίσω και τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από το κύπελλο. Μάλιστα οι «κυανόλευοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 35′ με τον Σατελιάν, που σκόραρε αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Νωρίτερα (24′) οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμη ένα τέρμα με τον Κοντοβά, το οποίο ωστόσο δεν μέτρησε λόγω υπόδειξης οφ σάιντ.
Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά των γηπεδούχων να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αν και η μεγάλη φάση ήταν και πάλι για τον Ηρακλή, όταν με την έναρξη του ημιχρόνου (47′) ο Μαυρίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ είδε τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.
Από εκεί και πέρα, ήρθε αρχικά η ισοφάριση (58′) με σουτ του Χειλά από τη μικρή περιοχή, για να πάρουν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Χριστέλου (70′). Το τελικό 3-1, διαμορφώθηκε περίπου πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λέπτου, με σουτ του Αθ. Κωστούλα.
Ολοκληρώνοντας να αναφέρουμε, ότι μετά το γνωστό πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάτω από τα δοκάρια εξαιτίας του τραυματισμού του Σπ. Πολυμέρου, ο Κ. Κοκκινάκης προσπαθεί να βρει λύση και γι αυτό το λόγο επανέφερε στη θέση του τερματοφύλακα τον Σινάνη ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί κάτω από τα γκολπόστ, αν κι ως σήμερα αγωνιζόταν ως αμυντικός.
ΑΙΑΣ: Θεοδωρίδης, Καλοδήμος (46′ Κουτσούμπας), Παπανικολόπουλος, Γρούνας, Αθ. Κ. Κωστούλας, Γ. Δημητρίου, Μπιρτσάι, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Κατσαβριάς, Γαρυφάλλου, Χειλάς, Χριστέλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Σινάνης, Ντούρο, Γιαμαλής, Γιαουπλάρι, Μοράλες, Μαυρίδης (87′ Κιπτίου), Τρελόπουλος, Ασλάνογλου, Γ. Κοντοβάς, Λιάρος (90′ Καρπαθάκης), Σατελιάν (75′ Λιάκος).

FASA_ΖΩΖΑΝΑ.jpg

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις