Ισοπαλία, σαν ήττα…

Πολύτιμο έδαφος έχασε ο Πύρασος, με τη «λευκή» ισοπαλία» που παραχώρησε στον Πρωτεσίλαο, προκειμένου να πλησιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενος και την αναβολή στο παιχνίδι του πρωτοπόρου ΓΣ Αλμυρού. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για την ομάδα της Ν. Αγχιάλου, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο ντέρμπι με τον Ηρακλή…

Από την πλευρά του Πρωτεσιλάου για ακόμα μια φορά κατάφεραν να πάρουν βαθμό σε μια δύσκολη έδρα κι αυτό μονό θετικό μπορεί να είναι, αν και η ευκαιρίες που χάθηκαν στο φινάλε της αναμέτρησης άφησαν πικρή γεύση. Ωστόσο για την ομάδα του Πτελεού είναι πολύ σημαντικό ότι παραμένει αξιόμαχη, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει κατά καιρούς κι ως τώρα μετρά μόλις μια ήττα.
Για τους γηπεδούχους στο 20′ ο Τίτας απέκρουσε σουτ του Χατζητρακόσια από καλή θέση, κεφαλιές από Σιώμο, Τανάγια, Σφάκα έφυγαν άουτ.
Σο 74′ οι του Πρωτεσιλάου ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Στεφανή πάνω στον Μαρικλέν, όπως έγινε και στο 80′, όταν οι άνθρωποι του Πυράσου ζήτησαν την ίδια παράβαση σε ανατροπή του Τανάγια.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο φινάλε με τον Μαρικλέν που είχε δύο εκπληκτικές ευκαιρίες. Αρχικά οριζόντιο δοκάρι σε μακρινό πλασέ στο 84′ κι αφού προηγουμένως η μπάλα είχε βρει στο έδαφος και στο επόμενο λεπτό όταν πήγε να περάσει τον Τσιλίγκο, ο τερματοφύλακας του Πυράσου λειτούργησε ψύχραιμα και κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 92′ αποβλήθηκε ο Μαλλιαρός με 2η κίτρινη και στο 98′ ο Μπασδάνης είχε κεφαλιά που απέκρουσε ο Τίτας λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς (46′ Κατής), Γιοβάνης, Μαλισσόβας (83′ Στεργίου), Τανάγιας, Στεφανής, Μπασδάνης, Χατζητρακόσιας (58′ λ.τρ. Μπέικος), Σιώμος, Κοτζαθανάσης, Σφάκας.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Μιχόπουλος, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Λάμπος (70′ Λεϊμονής), Θ. Κόρκος, Αραπίτσας, Μαρικλέν (90’+4′ Σούσκο), Χασιώτης (88′ Παναγιώτου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις