Κασμερίδης: Από τα καλύτερα παιχνίδια στο γήπεδό μας

Ο Αλέξανδρος Κασμερίδης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου. Ανέλαβε την ευθύνη για το δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ομάδα, ενώ τόνισε πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων»:…

«Ήταν ένας τελικός για εμάς και δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πιστεύω πως παίξαμε ένα από τα καλύτερα εντός έδρας παιχνίδια. Σέβομαι τις άλλες ομάδες αλλά το σκορ σήμερα θα έπρεπε να είναι γύρω στο 5-1 αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.
Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι το δεύτερο γκολ είναι καθαρά προσωπικό μου λάθος, καθαρά λάθος προσωπική μου εκτίμηση και συγνώμη που πιεστήκατε και αγχωθήκατε αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αυτή είναι η θέση του τερματοφύλακα.
Έχουμε δύσκολη πορεία, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι είμαστε καλά παιδιά στα αποδυτήρια, δουλεύουμε πολύ καλά, ο καινούργιος προπονητής μας έχει κάνει πιο συγκεντρωμένους και θέλουμε την βοήθεια του κόσμου. Από την τηλεόραση φαίνονται εύκολα, αλλά ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που παρά τον αέρα και την κακοκαιρία ήρθε στο γήπεδο. Έχουμε τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι με την Καρδίτσα, στόχος μας είναι τα play off και τουλάχιστον τα αποδυτήρια αυτό θέλουν. Συγνώμη αν είμαι πιεσμένος από τον αγώνα αλλά μεταφέρω την αλήθεια από τα αποδυτήρια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις