Π. Τζαναβάρας: Πολλά τα οφέλη από το φιλικό με Βέροια

Χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, από το φιλικό με τη Βέροια, παρά την ήττα των «ερυθρολεύκων» με 1-0. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού με δηλώσεις του τόνισε:

«Ήταν ένα καλό φιλικό και σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, που δεχθήκαμε το γκολ. Στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμούς, μετά το 25′ ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τη Βέροια. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, ακόμη και να πετύχουμε δύο γκολ, καθώς χάσαμε ευκαιρίες.
Τα οφέλη από το φιλικό ήταν πολλά για μας. Κερδίσαμε σε ψυχολογία, καθώς οι παίκτες μου είδαν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία, απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Το φιλικό μας βοήθησε να μην βγούμε εκτός ρυθμού, τη στιγμή που δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την Κυριακή, ενώ ο Ντα Κόστα έπαιξε 45 λεπτά σε φουλ ρυθμούς κι αυτό θα τον βοηθήσει να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα, στα παιχνίδια που ακολουθούν. Πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες και έβγαλα τα συμπεράσματά μου, όσον αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών που δεν έχουμε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα».