Φιλικά προετοιμασίας για το πόλο της Νίκης

Στο αποκορύφωμά της βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας πόλο της Νίκης ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Στο πλαίσιο αυτό οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν σειρά φιλικών με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης (Θεσσαλονίκη) στο κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος», με τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου:

Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας πόλο της Νίκης Βόλου βρίσκεται στο αποκορύφωμά της ενόψει της νέας σεζόν που θα ξεκινήσει στις 08/01/17. Στο πλαίσιο αυτής το τμήμα πραγματοποίησε κοινή προετοιμασία και σειρά φιλικών παιχνιδιών με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης από την Θεσσαλονίκη, ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Β΄ εθνική κατηγορία αλλά θεωρείται από τις πιο ισχυρές και φιλόδοξες ομάδες.

Τα φιλικά παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο 12-13/11 ήταν επίσημου χαρακτήρα, με τους προπονητές των δύο ομάδων να αντιλαμβάνονται τα αδύνατα σημεία τους και να δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην διόρθωση τους.

Για την ομάδα της Νίκης το πρώτο αυτό crash τεστ θεωρείται πετυχημένο, με τους ανθρώπους της να μένουν ικανοποιημένοι με την εικόνα και της απόδοσή της, αναγνωρίζοντας παράλληλα και τις αδυναμίες της.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μπλάνας χρησιμοποίησε τους: Παρασκευά, Δανιήλ, Πίσσια, Δελακά, Κόφφα, Καραγκούνη, Παπαδημητρίου Αλ., Παπαδημητρίου Ν., Μαρτζούχο, Τάσιο, Γιοβαρίδη, Καρτσάνα, Μακρή, Αθανασιάδη ενώ απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι: Κατσιγιάννης, Τζαμτζής, Γλούμης, Κανάκης, Γκανάτσιος.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει τον Ο.Φ.Θ. Water Polo για την αποδοχή την πρόσκλησης και για την εξαιρετική συνεργασία τους κι ελπίζει στην συνέχιση αυτής σε όλους τους τομείς, ενώ παράλληλα του εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετάσχει.

Οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2010 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις