Στοίχημα: Παίρνει το ντέρμπι η Χιλή

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό και μπασκετικό κουπόνι. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πολλά φιλικά παιχνίδια στην Ευρώπη, στις μάχες των προκριματικών στη Λατινική Αμερική, ενώ προτάσεις στοιχήματος προκύπτουν και από Ευρωλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, όπως αυτό της Skrill.

Μετράει η έδρα στο Σαντιάγο

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Χιλή – Ουρουγουάη, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.30. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση στο Σαντιάγο, με τη Χιλή να φιλοξενεί την Ουρουγουάη, γνωρίζοντας ότι μία σημερινή νίκη θα την εδραιώσει εντός της πρώτης πεντάδας. Θετικός μπορεί να κριθεί ο βαθμός της ισοπαλίας στο εκτός έδρας ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Κολομβία, που χαρακτηρίστηκε από τις λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στην 5η θέση του ομίλου της Νότιας Αμερικής βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι Χιλιανοί, ισόβαθμοι με μειονέκτημα με τον Ισημερινό και στο -1 από την Κολομβία. Στο 3-1-1 το εντός έδρας σερί στα προκριματικά (σημειώνουμε ότι η νίκη με 3-0 επί της Βολιβίας ήρθε «στα χαρτιά», με τη Χιλή να έχει ηττηθεί πριν την… επιβολή ποινής στους Βολιβιανούς). Αποθεραπεύτηκε πλήρως και θα ξεκινήσει σήμερα από την αρχή ο ικανότατος επιθετικός Αλέξις Σάντσες, δίνοντας μεγάλη δύναμη στη γραμμή κρούσης. Επιστροφή στην ενδεκάδα και για τον σκληροτράχηλο αμυντικό Γκάρι Μεδέλ, που έχασε το ματς με την Κολομβία λόγω τιμωρίας.

Η Ουρουγουάη, από την πλευρά της, θα μπει με πολύ θετική διάθεση στο σημερινό παιχνίδι, καθώς το τρίποντο επί του Ισημερινού της περασμένης αγωνιστικής τη διατήρησε στη 2η θέση του ομίλου της Νότιας Αμερικής (23 β.), μόλις στο -1 από τους πρωτοπόρους Βραζιλιάνους. Σερί 7-2-2 «τρέχει» μέχρι στιγμής η «σελέστε», αν και εκτός έδρας μετρά μόνο μία νίκη (1-2-2). Σημειώστε, δε, ότι έχει σκοράρει από δύο γκολ και πάνω στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. «Τρέφουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για τη Χιλή. Τους γνωρίζουμε αρκετά και επιθυμούμε να απενεργοποιήσουμε τα ατού τους. Είναι, βέβαια, αλήθεια ότι με τον καινούριο προπονητή (σ.σ. Πίτσι) δεν αγωνίζονται με τόσο επιθετική φιλοσοφία όσο με τον προηγούμενο (σ.σ. Σαμπάολι)», τόνισε μεταξύ άλλων ο Όσκαρ Ταμπάρες. Εξέτισε την ποινή του και είναι διαθέσιμος ο επιθετικός Έντινσον Καβάνι, όμως δεν είναι σίγουρη η παρουσία του στο αρχικό σχήμα.

Νίκη για τα ΗΑΕ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση ΗΑΕ – Ιράκ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.95. Κρίσιμη είναι η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στο Ιράκ για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών στο 2ο όμιλο του 3ου γύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 βρίσκονται στο +3 από αυτό. Το συγκρότημα του Αλί επικράτησε των Ιαπωνίας (2-1 εκτός έδρας) και Ταϊλάνδης (3-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Αυστραλίας (1-0 εντός έδρας) και Σαουδικής Αραβίας (3-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία τον περασμένο μήνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φαχάντ Αλ Μουβαλάντ (73’), προτού ο Ναβάφ Αλ Αμπίντ διπλασιάσει τα τέρματά τους έξι λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιέχια Αλ Σέχρι. Την προηγούμενη Τετάρτη τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έδωσαν εντός έδρας φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Μπαχρέιν, επικρατώντας με 2-0. Απ’ την άλλη, μετά τις τρεις σερί ήττες που γνώρισε από τις Αυστραλία (2-0 εκτός έδρας), Σαουδική Αραβία (2-1 εντός έδρας) και Ιαπωνία (2-1 εκτός έδρας), το Ιράκ κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη του στο 2ο όμιλο του 3ου γύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Πιο συγκεκριμένα τον περασμένο μήνα το συγκρότημα του Σεναϊσίλ επικράτησε εύκολα εντός έδρας με 4-0 της Ταϊλάνδης. Η τελευταία εκτός έδρας νίκη του Ιράκ επί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων χρονολογείται πριν από επτά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου του 2009 (1-0). Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Δίνουμε προβάδισμα στα ΗΑΕ.

Χαμηλό σκορ στο Μπάμπεργκ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Μπάμπεργκ – Ερυθρός Αστέρας, όπου επιλέγουμε το Under 147 απόδοση 1.90. Έξι ματς έχει δώσει η Μπάμπεργκ, όλα έχουν κριθεί στο τελευταίο λεπτό, είτε υπέρ της στις δύο νίκες, είτε κατά της στις τέσσερις ήττες της. Από τη μία μπορεί αναφερθεί σαν κάτι θετικό το γεγονός ότι με οποιαδήποτε ομάδα και αν παίξει είναι έτοιμη να διεκδικήσει μέχρι το τέλος όμως από την άλλη μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν έχει το «σθένος» να πάρει τη νίκη τα τελευταία λεπτά. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι πολύ σκληρή ομάδα, έτσι τον έπαιξε η Μπασκόνια και τον νίκησε στο Βελιγράδι, έτσι τον νίκησε πολύ εύκολα ο Παναθηναϊκός και έτσι τον νίκησε και η Ούνιξ που ανέτρεψε στο τέλος. Όσο στον Αστέρα νομίζουν ότι μόνο με την άμυνα θα διακόπτουν τους αντιπάλους αποτέλεσμα δεν θα δουν γι’αυτό πρέπει να βελτιωθεί το επιθετικό παιχνίδι του πρωταθλητή Σερβίας. Η Μπάμπεργκ γνωρίζει εξαιρετικά πως να παίξει σε αργό ρυθμό, έχει «μπλέξει» με αντιπάλους μέχρι σήμερα που την ανάγκασαν να τρέξει και αυτή ακολούθησε οπότε σήμερα θα ακολουθήσει τον απαράδεκτο ρυθμό του Ερυθρού Αστέρα. Επιλογή λοιπόν το Under 147.5.

Παίρνει το ντέρμπι η Μπάνβιτ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Μπάνβιτ – Μονακό, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.05. Την πρώτη της ήττα υπέστη η Μπάνβιτ, γενικά στις δύο διοργανώσεις που συμμετέχει, με 84-78 από τον Άρη και συνεχίζει με 3-1 στο Champions League ενώ μετά νίκησε 84-82 την Τόφας (παράταση, 71-71 κανονική διάρκεια) και έμεινε αήττητη στην τουρκική λίγκα. Η Μονακό παρέμεινε αήττητη στο Champions League με το 71-64 επί της Ναχαρίγια και έπειτα νίκησε 88-64 την Αντίμπ για να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της γαλλικής λίγκας. Οι δύο αποψινοί αντίπαλοι μαζί με τον Άρη θα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και ενώ για την Μπάνβιτ το αποψινό ματς είναι το δεύτερο δύσκολο μέχρι σήμερα στο Champions League (μετά εκείνο με τον Άρη) αλλά για τη Μονακό είναι το πρώτο αφού οι νίκες επί Ντομζάλε, Ναχαρίγια, Μπάκεν και Φρανκφούρτης ήταν εύκολες αποστολές. Η Μπάνβιτ έχει βγάλει κούραση, κάπως έτσι ηττήθηκε με ανατροπή από τον Άρη, έτσι πήγε το ματς στην παράταση από προβάδισμα 11 πόντων στα μέσα της τρίτης περιόδου με την Τόφας αλλά δεν έχει λογική η προσφερόμενη απόδοση στην Μπάνβιτ με τιμή πάνω από το 2.00. Μπορεί η Μονακό να είναι αήττητη αλλά δεν έχει παίξει με Άρη, μπορεί να είναι πρώτη άνετα στην Γαλλία αλλά οι 14 ομάδες της Γαλλίας είναι χειρότερες από την Τόφας που ζόρισε την Μπάνβιτ προχθές. Στην τιμή 2.05 δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει την επιλογή της νίκης της γηπεδούχου Μπάνβιτ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις