Καμπ επίλεκτων κορασίδων απ’ όλη την Ελλάδα στη Ν. Ιωνία

Η FIBA Europe και η ΕΟΚ θα συνεργαστούν με την αρωγή του Δήμου Βόλου στη διεξαγωγή καμπ μπάσκετ επιλεγμένων κοριτσιών κάτω των 14 ετών απ’ όλη την Ελλάδα, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Βόλο με τη σημαντική βοήθεια της ΕΣΚΑΘ. Υπεύθυνος εκ μέρους της διοίκησης της ΕΟΚ θα είναι το μέλος του Δ.Σ. κ. Νίκος Φαρμάκης (αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΘ) και εκ μέρους της ΕΣΚΑΘ η υπεύθυνη γυναικείου μπάσκετ κα Ευγενία Φραγκούλη..

…Το καμπ θα διεξαχθεί 17-20 Νοεμβρίου 2016.
Τεχνικός υπεύθυνος είναι ο Κώστας Μίσσας, συντονιστής ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Μπακογεώργος και θα συνεργαστούν οι προπονητές Ζωζεφίνα Κατρά (ΕΣΚΑ), Στέλιος Καρκανάκης (ΕΚΑΣΚ), Γιάννης Παππούλης (ΤΕ ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ), Όλγα Κυρκοπούλου (ΕΚΑΣΔΥΜ), Χρήστος Γκογκάκης (ΕΚΑΣΘ),Ελένη Παπαθανασίου (ΕΣΚΑΘ) και Ράμμου Γιάννα (ΕΣΚΑΘ).
Πρόκειται για επίλεκτες κορασίδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα κορασίδων που διοργανώνουν οι κατά τόπους Ενώσεις απ’ όλες τις περιοχές της Ελλάδος που θα γυμνάζονται το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας Βόλου και το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Πορταριάς, ενώ οι αθλήτριες θα διαμένουν στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου που τους παραχώρησε ο Δήμος Βόλου. 

Τον Βόλο θα εκπροσωπήσουν οι: Δέσποινα Λιόλιου (Ολυμπιακός Β.), Ελένη Μοδέα (ΑΕΒ Διμηνίου), Κατσαβριά Ελένη (Ανάληψη), Κωσταντούλα Ζωή (Νίκη) και Έλενα Βογιατζή (Ιωνικός)

Τις προπονήσεις μπορούν να παρακολουθούν και όσοι προπονητές γυναικείων ομάδων από τη Θεσσαλία το επιθυμούν

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις