Πέντε παιχνίδια αήττητη η Α.Ε. Διμηνίου

Η νεανική ομάδα της Α.Ε. Διμηνίου, η οποία ουσιαστικά δημιουργήθηκε από το μηδέν τον περασμένο Αύγουστο, αρχίζει σιγά-σιγά, μέσα από τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, να παρουσιάζει τα στοιχεία εκείνα που θέλει να βλέπει από τους παίκτες του ο προπονητής της ομάδας, Θωμάς Μακρής.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η ΑΕ Διμηνίου παραμένει αήττητη, παίζοντας σε δύσκολες έδρες, με ομάδες όπως ο Αίας (1-1), Ακρόπολη (0-0), Διαγόρα (0-0), ενώ κέρδισε εντός έδρας με 3-1 τη Σκόπελο και παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Παγασητικό, παίζοντας, ωστόσο, όχι στη φυσική της έδρα, αλλά στο ΕΑΚ Βόλου και στο βοηθητικό.
Η διοίκηση της Α.Ε. Διμηνίου, ο προπονητής Θωμάς Μακρής, καθώς και όλα τα μέλη της ομάδας, ευχαριστούν τους ανθρώπους του Διαγόρα, τον προπονητή Μιχάλη Βαγγόπουλο, τον γενικό αρχηγό κ. Χολέβα και τον κ. Ντελόπουλο για τη φιλοξενία. Επίσης, την Κατερίνα Τσιρδάνη, η οποία με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει στο ποδόσφαιρο, αλλά και τη διάθεση που έχει, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Διαγόρα.
Να τονίσουμε, πως ο κ. Ντελόπουλος μετά το τέλος του παιχνιδιού και παρά την απώλεια βαθμών που είχε η ομάδα του, συνεχάρη τα νεαρά παιδιά της Α.Ε. Διμηνίου για την προσπάθειά τους. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας του Διμηνίου τόνισαν, πως μακάρι οι παράγοντες να συμπεριφέρονται όπως ο κ. Ντελόπουλος.
Αξίζει, τέλος, να αναφέρουμε πως παρότι το παιχνίδι είχε ένταση και πάθος, έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια, με τις δύο ομάδες να μην έχουν το παραμικρό παράπονο από τη διαιτησία, η οποία ήταν άψογη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις