Συνεργασία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης με Ψυχολόγο και Διατροφολόγο

Την έναρξη συνεργασίας με την Συμβουλευτική Ψυχολόγο παιδιών – ενηλίκων, κ. Μαρούλα Κανδύλη καθώς και με την Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Στελίνα Σεφέρη, ανακοίνωσε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης και ο υπεύθυνος ακαδημίας, κ. Άκης Σουγγάρης.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των Ποδοσφαιρικών μας Ακαδημιών, η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και ο υπεύθυνος Ακαδημιών κ. Άκης Σουγγάρης, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την Συμβουλευτική Ψυχολόγο παιδιών – ενηλίκων κ. Μαρούλα Κανδύλη, καθώς και με την Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Στελίνα Σεφέρη.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τις τύχες των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, είχαμε υποσχεθεί την ριζική αναβάθμισή τους, σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς!

Μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις δικές μας φιλοδοξίες για τις Ακαδημίες του μεγάλου συλλόγου μας, καθώς και στις προσδοκίες των γονέων και κυρίως των νεαρών αθλητών μας.

Η συνεργασία με τους συγκεκριμένους επιστήμονες, κρίνεται επιβεβλημένη και επιτακτική.

Το ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο, στις μικρές ηλικίες, έχει περάσει πλέον σε άλλα επίπεδα και η Νίκη Βόλου οφείλει να ακολουθήσει τις εξελίξεις.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις