«Ενημερώσαμε εισαγγελέα για Τεβεκέλη»

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης δεν έμεινε μόνο στην καταγγελτική ανακοίνωση για την διαιτησία του κ. Τεβεκέλη στο Κίτρος απέναντι στην Πύδνα. Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωσή της, ο κ. Τζήμας προχώρησε σε ενημέρωση του εισαγγελέα σχετικά ώστε να αποδοθούν ποινικές ευθύνες στον διαιτητή.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Νίκη Βόλου υπέστη μία σφαγιαστική διαιτησία στο παιχνίδι του Κίτρους, από τον κ. Νικόλαο Τεβεκέλη.

Μπορεί ορισμένοι να το πέρασαν στα “ψηλά”, όχι όμως και η διοίκηση της Νίκης Βόλου, που σύσσωμη (ερασιτεχνική και διοίκηση ποδοσφαίρου) εξέδωσε προ ημερών μία σκληρή ανακοίνωση – καταγγελία.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο μας, πως η διοίκηση της Νίκης Βόλου δεν έμεινε μόνο στα… λόγια.

Ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας ήδη ενημέρωσε τον εισαγγελέα για την διαιτησία και τον διαιτητή φυσικά του συγκεκριμένου παιχνιδιού, ενώ η επόμενη νόμιμη κίνησή μας, θα είναι η αγωγή και η απόδοση των ποινικών ευθυνών, στον διαιτητή κ. Νικόλαο Τεβεκέλη.

Δεν μπορεί η Νίκη Βόλου να οδηγείται σαν “πρόβατο σε σφαγή”, από καμία “εγκληματική οργάνωση” που ακόμα και τώρα, στην κυριολεξία “σκοτώνει” το ποδόσφαιρο που όλοι μας υπηρετούμε.

Τέλος να πληροφορήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, πως η διοίκησή μας, ζήτησε όλο το βίντεο του συγκεκριμένου παιχνιδιού από την ομάδα της Πύδνας και τον υπεύθυνο κ. Πεΐδη, που αρνήθηκε να μας το στείλει δηλώνοντας απλά “αναρμόδιος”.

Θυμίζουμε πως στην δημοσιότητα, δόθηκαν επιλεκτικά στιγμιότυπα του εν λόγω παιχνιδιού!!!

Εννοείται πως για το συμβάν, έχει ήδη ενημερωθεί η ΕΠΟ.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις