ΓΓΑ: «Δεν έχει καμία ενημέρωση περί επανέναρξης ο κ. Βασιλειάδης»

Η παραφιλολογία που αναπτύχθηκε από το απόγευμα της Τρίτης (15/11) και αναπαράχθηκε από μερίδα ΜΜΕ περί άμεσης επανέναρξης των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων «ανάγκασε» τη ΓΓΑ να πάρει θέση.
Έτσι, από το υφυπουργείο Αθλητισμού λίγο μετά τα μεσάνυχτα υπήρξε διάψευση όλων των σεναρίων που ενέπλεκαν και τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση της ΓΓΑ ανέφερε τα ακόλουθα: «O κ. Βασιλειάδης δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση από τον κ. Κουτσοκούμνη ή μέλος της ΠΔΕ σχετικά με το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση αρμόδιες για το αν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, σε αυτή την φάση, είναι η ΠΔΕ και οι εποπτεύουσες αρχές της ΦΙΦA και OYEΦA. Η Πολιτική Ηγεσία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι έτοιμη να παρέμβει όποτε κρίνει ότι αυτό θα είναι απαραίτητο. Οι διαρροές τέτοιου τύπου, εάν υπάρχουν, δεν αρμόζουν στην κρισιμότητα των καταστάσεων».
Από εκεί και πέρα, είναι αληθές ότι τις τελευταίες ώρες ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης δείχνει να θέλει να ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20/11) το πρωτάθλημα, ωστόσο, αν και… τρέχει δεν φαίνεται να μπορεί να προλάβει.