Φιλικό με Αιδηψό η Ένωση Ιστιαίας

Την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον ΑΟ Αιδηψού γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Ένωση Ιστιαίας. Το φιλικό θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/11) στις 3:00 το μεσημέρι. Παράλληλα με ξεχωριστή ανακοίνωση η ομάδα της Εύβοιας ευχαριστεί τον Δήμο για την συμπαράστασή του προς τον Σύλλογο. Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Η Διοίκηση της ΑΕ Ιστιαίας ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι την Κυριακή 20/11/2016 στο Δημοτικό Στάδιο Ιστιαίας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον ΑΟ Αιδηψού. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα ισχύει γενική είσοδος 5 ευρώ».

«Η Α.Ε. Ιστιαίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και προσωπικά προς τη Δήμαρχο κ. Λίνα Ευσταθίου για την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα της ομάδας μας να εκπροσωπήσει επάξια το Δήμο μας στους αγωνιστικούς χώρους της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου.

Η Α.Ε. Ιστιαίας αναγνωρίζει της προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής Ιστιαίας – Αιδηψού να παρέχει άμεσα κάθε βοήθεια που της ζητείται (επιδιόρθωση χλοοτάπητα – εργασίες επισκευής των εγκαταστάσεων – προμήθεια συσκευών οργάνων και μηχανημάτων στο γήπεδο Ιστιαίας, προσπάθεια εξεύρεσης χορηγών της ομάδος – χορηγία του Δήμου κλπ) και εύχεται οι κινήσεις αυτές να βρουν μιμητές και σε επίπεδο Περιφέρειας, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται στην τοπική κοινωνία υπόνοιες ανισομερούς μεταχείρισης μεταξύ των ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Αναγνώστου»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις