Ιωάννου: «Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός Β. και Διαγόρας Σεβαστής»

Συνέντευξη στο sportime24.gr παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Ενθικού Φιλιππιάδας, Γιάννης Ιωάννου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε για τους φετινούς στόχους της ομάδας του και τις προσωπικές του φιλοδοξίες ενώ αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Διαγόρα Σεβαστής λέγοντας πως είναι οι δύο ομάδες που ξεχωρίζουν στον 2ο Όμιλο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Ιωάννου αποκλειστικά στο sportime24.gr:

Sportime24: Πώς προέκυψε το φλερτ με τον Εθνικό και πώς πείστηκες να πας εκεί;

Γιάννης Ιωάννου: Οι άνθρωποι του Εθνικού από την πρώτη στιγμή πληροφορήθηκαν ότι είμαι ελεύθερος με πλησίασαν και η επιμονή τους ήταν αυτή που με έπεισε πόσο πολύ ήθελαν να συνεργαστούμε φέτος μαζί, ιδιαίτερα ο πρόεδρος και ο προπονητής.

Sportime24: Τι γνώριζες για τον σύλλογο και τι έχεις ακούσει για το παρελθόν;

Γιάννης Ιωάννου: Γνώριζα ότι ο Εθνικός είναι μια ιστορική ομάδα ότι έχει για αρκετά χρόνια μια αξιόλογη πορεία στην Γ΄ εθνική και πληροφορήθηκα από τον πατέρα μου ότι στο παρελθόν έχουν βγει αξιολογεί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στην ομάδα μου τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπως ο Νίκος Λάππας, ο γιος του Γιώργος (είχα ακούσει παρά πολύ καλά λόγια για τον Γιώργο Λάππα και θα ήθελα να ήμασταν συμπαίκτες αλλά όταν εγώ ήρθα στην ομάδα ο Γιώργος έφυγε), ο Γιώργος Κώνστας, ο Ηλίας Ρίζος και ο Αποστόλης Αβραμίδης.

DSC_0109

Sportime24: Ο φετινός στόχος ποιος είναι, η όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η παραμονή ή η ομάδα κοιτά και ψηλότερα;

Γιάννης Ιωάννου: Έχω μάθει στην ζωή μου να προχωρώ βήμα βήμα. Πρώτα εξασφαλίζουμε όσο γίνετε πιο γρήγορα την παραμονή και μετά βεβαίως να κοιτάξουμε να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Sportime24: Πώς βλέπεις τα πράγματα στη Φιλιππιάδα; Είναι όπως τα περίμενες;

Γιάννης Ιωάννου: Οργανωτικά θα περίμενα κάτι περισσότερο και εννοώ το γηπεδικό, αλλά βρήκα ένα οικογενειακό κλίμα από την διοίκηση από τους συμπαίκτες μου και από τον προπονητή και νομίζω ότι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας μου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μιας και είμαστε μια νέα ομάδα με νέα παιδιά.

Sportime24: Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου μέσα και από την παρουσία σου στην ομάδα της Φιλιππιάδας; Η δεδομένη εμπειρία από τη Γ΄ Εθνική παρά το νεαρόν της ηλικίας σου, θεωρείς ότι μπορεί να παίξει ρόλο στην απόδοση σου;

Γιάννης Ιωάννου: Η φιλοδοξία μου είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε σαν ομάδα και προσωπική μου φιλοδοξία είναι να κάνω ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, να πάρω τα παιχνίδια που μου έλειψαν και αν είναι δυνατόν να επιστρέψω στην αγαπημένη μου ομάδα που ανδρώθηκα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Sportime24: Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς στο Κίτρος, όπου κακά τα ψέματα πρόκειται για έναν αντίπαλο με μεγάλη δυναμική. Τι μπορούμε να περιμένουμε κι αν μπορεί ο Εθνικός ακόμη και από τέτοια παιχνίδια να έχει απαιτήσεις;

Γιάννης Ιωάννου: Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο θα πάμε να καταθέσουμε την ψυχή μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

DSC_0074

Sportime24: Ο φίλαθλος κόσμος της Φιλιππιάδας έχει μάθει να ζει στις επιτυχίες και στις διακρίσεις του συλλόγου. Είναι αυτό κάτι το οποίο θεωρείς ότι δημιουργεί πίεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας ή του δίνει κίνητρο;

Γιάννης Ιωάννου: Σίγουρα δίνει κίνητρο απλά δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι φέτος υπάρχει μια νέα ομάδα με παιδιά χωρίς παραστάσεις από δύσκολα πρωταθλήματα και αυτό σίγουρα δημιουργεί ένα άγχος όμως ο κόσμος της Φιλιππιάδας πιστεύω το γνωρίζει και πιστεύω ότι και στα δύσκολα θα σταθεί δίπλα μας.

Sportime24: Τέλος, ένα συνολικό σχόλιο για το πρωτάθλημα και αν υπάρχει κάτι που προς το παρόν που θεωρείς ότι είναι άξιο σχολιασμού.

Γιάννης Ιωάννου: Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Διαγόρας Σεβαστής ξεχωρίζουν και οι υπόλοιπες ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με πολύ μικρές διάφορες μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις