Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπρίτος

Ήταν στραβό το κλίμα, το φαγε και ο γάιδαρος. Ο Γκουστάβο Μπίτος το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να βρει τον καλό του εαυτό, καθώς δεν έχει αποδώσει στον Ολυμπιακό Βόλου αυτά που μπορεί, καθώς οι δυνατότητές του είναι πολύ μεγαλύτερες. Ο Αργεντινός επιθετικός τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια και όπως αποδείχθηκε

το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο είναι σοβαρό, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός θα χάσει έναν παίκτη από τον οποίο περιμένει πολλά, καθώς μάλιστα μπροστά υπάρχει μια τριάδα δύσκολων παιχνιδιών, με Καραϊσκάκη, Διαγόρα Σεβαστής και Νίκη.
Η ατυχία «χτύπησε» άλλον έναν παίκτη του Ολυμπιακού και μάλιστα σε φιλικό παιχνίδι, όπως είχε συμβεί και με τον Φελίπε Ντα Κόστα στο φιλικό του περασμένου Σεπτεμβρίου με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν και σήμερα Τετάρτη (16/11) την προετοιμασία τους, χωρίς να γνωρίζουν να θα υπάρξει πρωτάθλημα την Κυριακή. Αν, πάντως, συνεχιστεί η αναστολή των εθνικών πρωταθλημάτων, όπως έγραψε χθες το goalposts.gr ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό παιχνίδι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου. Ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν έρθει σε επαφή με ομάδες και ανάλογα θα κλειστεί ή όχι κάποιο φιλικό ματς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις