Μπάγεβιτς: «Αν δεν λυθεί τώρα το πρόβλημα, δεν θα λυθεί ποτέ»

Σε βοσνιακά Μέσα, μίλησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το Ελλάδα-Βοσνία και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, τόνισε ότι πρέπει να λυθούν τώρα τα προβλήματα που υπάρχουν και ξεκαθάρισε πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς:

Για το Ελλάδα – Βοσνία: «Παίξαμε πολύ καλά, αλλά όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες, στη συνέχεια κατά κανόνα έρχεται η τιμωρία, όπως συνέβη και με την Ελλάδα. Συνήθως αυτό συμβαίνει στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αλλά παραμένουμε ακόμα στο κόλπο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η κατάσταση απέχει πολύ από το να λέμε ότι είναι μη αναστρέψιμη. Η πρόκριση στο Μουντιάλ παραμένει εφικτή…».
Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αναμένω ότι σύντομα θα ηρεμήσει η κατάσταση και θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Είναι προφανές ότι όλοι έχουν αποφασίσει πως θα πρέπει να λυθεί οριστικά το πρόβλημα. Η γνώμη μου είναι ότι αν δεν λυθεί τώρα, δεν θα λυθεί ποτέ»!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις