Παραιτήθηκε ο Θ. Γκλαβίνης από Γεν. Αρχηγός του Σαρακηνού

Μέτα από πολλά χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Σαρακηνού, ο Θοδωρής Γκλαβίνης δεν θα έχει πλέον ενεργό ρόλο, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Αρχηγού.
Πλέον για τον Θ. Γκλαβίνη ήρθε η ώρα να κλείσει ένα μεγάλο κύκλο δίπλα στην ομάδα, από την οποία ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής το 19989-90 και στη συνέχεια πέρασε σε διοικητικό πόστο το 2008, όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο…

Μετά από επαφές που είχε με το Διοικητικό Συμβούλιο, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του ως Γενικός Αρχηγός, έχοντας την ανάγκη ξεκούρασης κι ηρεμίας, καθώς το πόστο που υπηρέτησε με μεγάλη συνέπεια και πάθος όλα αυτά τα χρόνια, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.
Με την παραίτηση του ο πρώην, πλέον, παράγοντας του Σαρακηνού έκανε την εξής δήλωση:
“Η ομάδα του Σαρακηνού, εδώ και μερικά χρόνια κινείται σε υψηλό επίπεδο. Έχει βρει το δρόμο της κι έφτασε να πρωταγωνιστεί σε επίπεδο Α’ ΕΠΣΘ, σε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, όπως είναι το φετινό. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό, διότι πιστεύω ότι κι εγώ όπως και οι υπόλοιποι που υπηρετούμε το Σύλλογο, έχουμε βάλει από ένα λιθαράκι προκειμένου να βρίσκεται τώρα εκεί ψηλά.
Είμαι σίγουρος ότι ο άνθρωπος που θα επιλεγεί να με αντικαταστήσει ως Γενικός Αρχηγός της ομάδας θα το κάνει επάξια. Προσωπικά θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα ως φίλος κι εθελοντής, όσο μου το επιτρέπουν οι υπόλοιπες υποχρεώσεις μου. Για Πάντα Σαρακηνάρα!!! “

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις