ΕΠΣΘ: Πρώτες νίκες για τρείς…

Το περασμένο αγωνιστικό σαββατοκύριακο, χαρακτηρίστηκε από ένα γεγονός όχι ιδιαίτερα συχνό. Συγκεκριμένα δυο ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ που ως τότε δεν είχαν κάνει νίκη ή δεν είχαν πάρει βαθμό, όπως και ο Κένταυρος Ν.Π. για τη Β’ ΕΠΣΘ, κατάφεραν κι έσπασαν το αρνητικό του σερί και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Ξεκινώντας από τις αναμετρήσεις του Σαββάτου βλέπουμε…

την εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα Καναλίων στην Αγ. Παρασκευή (1-2) και μάλιστα με ανατροπή, αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, για να έχουμε από την ομάδα του Απόλλων την πλήρη ανατροπή με 2-1. Παραλειπόμενο της αναμέτρησης, ότι αυτή η νίκη ήρθε στη γειτονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο προπονητής της ομάδας των Καναλίων, Κώστας Ρέπος.
Παραμένοντας στην Α’ ΕΠΣΘ, θα δούμε την Κυριακή την πρώτη νίκη της Σκοπέλου, επίσης με ανατροπή, αλλά εντός έδρας αυτή τη φορά. Η ομάδα του νησιού επικράτησε του Θησέα με 2-1, με τους νησιώτες να σκοράρουν δυο φορές στο β’ ημίχρονο.
Τέλος, στη Β’ ΕΠΣΘ είχαμε ένα ίσης εντυπωσιακό αποτέλεσμα, εκεί που ο Κένταυρος Ν. Πηλίου επικράτησε με 3-0 του Εθνικού και μάλιστα εκτός έδρας. Το αποτέλεσμα αυτό δεν έφερε απλά αναταραχή στην ομάδα του Εθνικού, αλλά είχε ως επακόλουθο και την παραίτηση του Παναγιώτη Ζορδομπά που ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εμφάνιση και το οδυνηρό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις