Βόμβα σε εταιρία του Κουτσοκούμνη! (photos)

Ο Γιάννης Τσαχειλίδης ήταν μόνο η αρχή, η συνέχεια δόθηκε με τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα και ο τρίτος κατά σειρά που ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και μπαίνει στο στόχαστρο μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, είναι ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, την ίδια στιγμή βέβαια που υπάρχει θέμα και με τους φακέλους που αφορούν στημένα παιχνίδια στην Κύπρο.

Στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδια βόμβα υψηλής ισχύος στη βάση της γυάλινης εισόδου του κτιρίου της ασφαλιστικής εταιρίας «Mινέρβα» που διατηρεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη Μεγαλόνησο, προκαλώντας ζημιές στην είσοδο. 

Στο σημείο βρίσκονται από τις πρώτες ώρες μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού για τις σχετικές έρευνες. Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται βόμβα στην εταιρία του Κύπριου παράγοντα, καθώς στο παρελθόν είχε υπάρξει κι άλλη επίθεση.

* Οι φωτογραφίες είναι από το cyprustimes.com

Ο ίδιος εξάλλου ο επιτετραμμένος της FIFA άφησε να εννοηθεί με ανάρτησή του στο facebook ότι το συγκεκριμένο χτύπημα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. 

«Όταν κάνεις τομές… ενίοτε θα πρέπει να πληρώνεις και το τίμημα.
Όταν κάνεις τομές… ξαφνικά ο δρόμος γίνεται μοναχικός
Συνεχίζουμε. Η εβδομάδα τελειώνει καλά.
Καλημέρα σας φίλες και φίλοι… εύχομαι μια ασφαλισμένη Πέμπτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Κουτσοκούμνης. 

Σε σχόλιο μάλιστα που έγινε κάτω από το συγκεκριμένο μήνυμα, το οποίο ανέφερε: «Δεν υπάρχει επιστροφή το ποδόσφαιρο καθαρίζει», ο ίδιος απάντησε: «Όντως δεν υπάρχει επιστροφή… Αρκετά υπομέναμε ελπίζοντας στον αυτοέλεγχο !!!». 

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις