Ξηροφώτος: «Ευνοϊκή η διακοπή – Φιλικό με Νεοκαισάρεια»

Στο επίσημο ραδιόφωνο της Νίκης φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Στέφανος Ξηροφώτος, βγάζοντας την είδηση πως η ομάδα του έκλεισε φιλικό με τον Αχιλλέα Νεοκασάρειας, για το Σάββατο 19/11, στις 15:00. Η φιλική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας. Ο Βολιώτης τεχνικός θεωρεί ευνοϊκή την διακοπή του πρωταθλήματος καθώς δίνεται ο χρόνος στην ομάδα του να δουλέψει σκληρά και να παρουσιάσει μεγαλύτερη βελτίωση ενώ για τα εξωαγωνιστικά θέματα που προκύπτουν τόνισε πως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν ενδοοικογενειακά προβλήματα και καλό είναι να λύνονται εντός της οικογένειας και όχι να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεων του Στέφανου Ξηροφώτου στο BlueHeart FM:

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Θεωρώ πως η διακοπή του πρωταθλήματος είναι ευνοϊκή για την ομάδα μου. Μπορεί να εμφανίζαμε συνεχή βελτίωση και η εικόνα της ομάδας να ήταν καλή, όμως τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Ακόμη και στο Κίτρος είχαμε καλή εικόνα όμως εξωγενείς παράγοντες διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα»

Αν τον προβληματίζει ότι η ομάδα αναγκάζεται να κάνει προπονήσεις σε διάφορα γήπεδα: «Δεν με απασχολεί το γεγονός αυτό. Είμαι ευχαριστημένος που η διοίκηση φροντίζει και έχουμε γήπεδο προπόνησης. Το ότι κάνουμε και μισή ώρα για να φτάσουμε στο γήπεδο δεν είναι άξιο αναφοράς. Αν ήμασταν στην Αθήνα θα θέλαμε δύο ώρες να φτάσουμε στο προορισμό μας».

Για το φιλικό με Νεοκαισάρεια: «Έχουμε κλείσει φιλικό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, για το Σάββατο στις 15:00. Το φιλικό θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας».

Για το αν επηρεάζουν το αγωνιστικό τμήμα τα εξωαγωνιστικά θέματα της ομάδας: «Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν ενδοοικογενειακά προβλήματα. Αυτό είναι φυσιολογικό. Το θέμα είναι αυτά τα προβλήματα να μην τα μεγαλοποιούμε και να λύνονται εντός της οικογένειας. Δεν είναι καλό να βγαίνουν στη δημοσιότητα και να το εκμεταλλεύονται οι αντίπαλοί μας».

Ελεύθερη απόδοση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις