Επανέναρξη στη Football League από την 6η αγωνιστική!

Οριστικό πλέον. Αγωνιστική δράση ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού όπως… ποστάρισε ο Κουτσοκούμνης στο facebook… «δεν έχουμε χρόνο για άμεση εκκίνηση». Έτσι λοιπόν, η Football League θα ξεκινήσει (Θεού θέλοντος και Δ.Σ. επιτρέποντος) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (25-26/11). Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας θα αποφασιστεί και η αγωνιστική από την οποία θα έχουμε επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Και εδώ συμβαίνει το εξής οξύμωρο! Υπάρχει σκέψη το πρωτάθλημα να μην ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε (3η αγωνιστική) αλλά από την 6η!
Σκέψη που στερείται λόγου, αιτίας και… λογικής, αφού η Football League δεν έχει τηλεοπτική «στέγη» για να υπάρχει «θέμα», όπως έχει η Σούπερ Λιγκ με τη NOVA.
Μια Football League που… πασχίζει να επανακτήσει την χαμένη της αίγλη και αξιοπιστία και τα μέλη της που ψάχνουν εναγωνίως για έσοδα από χορηγούς ετοιμάζονται για ένα μεγάλο… αυτογκόλ!
Η αλλαγή του προγράμματος, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος θα αποτελέσει ακόμα μια «σκιά» στο πολύπαθο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Μια… αλχημεία που πλήττει τη λίγκα. Μια απόφαση που θα εξυπηρετήσει τους… λίγους που θέλουν να αποφύγουν κάποια δύσκολα παιχνίδια!
Η λογική που μάλλον λείπει από την Ένωση της Β’ Εθνικής επιβάλλει για την αξιοπιστία της φετινής «κούρσας» να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε. Από την 3η αγωνιστική.
Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις