Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Πύρασος

Θεωρητικά εύκολη αποστολή έχει η ομάδα το Πυράσου, που καλείται να αντιμετωπίσει την Αγ. Παρασκευή σε εκτός έδρας αναμέτρηση τo απόγευμα του Σαββάτου. Για την ομάδα του Στ. Αρσένου η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή, ιδιαίτερα μετά από τα δυο άτυχα αποτελέσματα που προηγήθηκαν…

εκτός με Ηρακλή (1-0) κι εντός με Πρωτεσίλαο (0-0).
Ο Πύρασος που αποτελεί για τους περισσότερους ένα από τα κορυφαία φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρέπει να δείξει την ανωτερότητά του αντιμετωπίζοντας μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, όπως δείχνει να είναι η Αγ. Παρασκευή που βασίζεται κυρίως σε παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες της και ως αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα δεν είναι ιδιαίτερα θετικά.
Σε ότι έχει να κάνει με τις απουσίες του Πυράσου, για τον αγώνα του Σαββάτου στην Αγία Παρασκευή, αμφίβολος είναι ο Δημήτρης Στεφανής λόγω τραυματισμού, δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή ο Σωτήρης Χατζητρακόσιας ο οποίος την Κυριακή αποχώρισε τραυματίας από τον αγώνα με τον Πρωτεσίλαο, ενώ εκτός θα είναι -για προσωπικούς λόγους- ο Χάρης Μπούτλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις