Πολλά τα προβλήματα για Ηρακλή, «φάρμακο» οι νίκες…

Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα συνεχίζει την προετοιμασία ο Ηρακλής Βόλου, που υποδέχεται την Κυριακή (11:00′) ως γηπεδούχος την Ακρόπολη Σέσκλου στο γήπεδο Αγ. Παρασκευής. Τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα είναι πολλά και δυσκολεύουν το έργο του προπονητή Κ. Κοκκινάκη. Οι «κυανόλευκοι» την Κυριακή καλούνται να δώσουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία όμως υπέστη το δικό της σοκ, μετά την αιφνίδια παραίτηση του προπονητή της Βαγγέλη Τάχου…

Ο Ηρακλής την προηγούμενη Κυριακή γνώρισε την πρώτη αγωνιστική ήττα, από τον Αίαντα στη Σούπη με 3-1 (υπάρχει και το 0-3 με το Θησέας, αλλά για τη γνωστή περίπτωση με τις ιατρικές καταστάσεις) και πλέον όλοι επιθυμούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να επανέλθει η καλή ψυχολογία.
Ο τραυματισμός σε τροχαίο του Σπ. Πολυμέρου, που τον αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της χρονιάς, επηρέασε τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και τη λειτουργία της ομάδας γενικότερα και δεν είναι τυχαίο ότι μετά την απώλεια του 20χρονου πορτιέρο, ακολούθησαν δυο ήττες, από Θησέα στο Κύπελλο και Αίαντα στο πρωτάθλημα.
Αυτή τη στιγμή η προσπάθεια του Κ. Κοκκινάκη έχει να κάνει με την επαναφορά της χαμένης ψυχολογίας της ομάδας, που λειτουργεί επιπρόσθετα στο δεδομένο πρόβλημα του μικρού ρόστερ. Άλλωστε και σ΄ αυτό το κομμάτι ο προπονητής των «κυανόλευκων» καλείται να βρει λύση, μετά την απουσία λόγω τραυματισμού ενός ακόμη έμπειρου ποδοσφαιριστή, του Γιάννη Μίλτου.
Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του τερματοφύλακα, από την ομάδα του Ηρακλή γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να βρεθεί ο κατάλληλος γκολκίπερ που θα καλύψει το κενό του Σπ. Πολυμέρου, με τις εξελίξεις σ’ αυτό τον τομέα να έρχονται σύντομα.

FASA_ΖΩΖΑΝΑ.jpg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις