Η ημερομηνία της Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής – Τα μέλη της Επιτροπής Ποδοσφαίρου

Την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής Νίκης γνωστοποίησε ο Πρόεδρός της, Γιάννης Ξάνθης σε συνέντευξή του στο BlueStar, ενώ παράλληλα έκανε γνωστά τα μέλη που απαρτίζουν την επιτροπή που θα αναλάβει να τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης θα είναι η 4η Φεβρουαρίου και θα λάβουν μέρος όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Ευχή του Γιάννη Ξάνθη είναι ο αριθμός των μελών να ανέλθει στα 2000 ώστε να υπάρξουν έσοδα που θα μπορούν να καλύψουν κάποια από τα λειτουργικά έξοδα του συλλόγου.

Όσον αφορά την επιτροπή που θα σηκώσει στην πλάτη της το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ερασιτέχνη, θα απαρτίζεται από τους κ.κ. Ξάνθη, Βούλγαρη, Χατζημπύρο, Λαγό, Γκόλια, Δεμίρη ενώ περιμένει την απάντηση του κ. Βαϊράμογλου. Την επιτροπή θα πλαισιώνουν και δύο νομικοί σύμβουλοι.

Η συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ο ξεκάθαρος στόχος του μητρικού σωματείου, που αναφέρθηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών και απλοί φίλαθλοι της ομάδας. Η νέα ομάδα θα γίνει προσπάθεια να στηριχθεί στην φετινή Κ20 του συλλόγου, πλαισιωμένη από κάποιους ποδοσφαιριστές της Κ17. Όπως τόνισε ο κ. Ξάνθης, σημαντική κρίνεται η αποψινή απόφαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ για το μέλλον των ομάδων Νέων της Νίκης. Μία θετική απάντηση στο αίτημα επαναδραστηριοποίησή τους θα δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς παίκτες να προετοιμαστούν ώστε να είναι πανέτοιμοι για του χρόνου αλλά και οι φίλαθλοι να ξαναζεσταθούν γύρω από την ομάδα, κάνοντας προσπάθεια να αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό και όχι στα Κανάλια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις