Π. Νάσης: Ομάδα με ειδικό βάρος ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο Pieriasport μίλησε ο Παναγιώτης Νάσης που βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου ως προπονητής τερματοφυλάκων των «ερυθρολεύκων». Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, στις διαφορές με την ομάδα της Καλλονής στην οποία δούλευε πέρσι και στην παραμονή στο Βόλο που του δίνει το δικαίωμα να βρίσκεται συχνότερο στην Κατερίνη και την οικογένεια του.

“Όταν το καλοκαίρι η ομάδα του Ολυμπιακού μου πρότεινε την συνεργασία δεν το σκέφτηκα και παρά πολύ για να απαντήσω θετικά. Είναι μια από τις ομάδες της Γ’ εθνικής με ”ειδικό βάρος” όπως ο Πιερικός και κάποιες ακόμα.
Η πολύ καλή οργάνωση και η οικονομική συνέπεια από την μια και η ποιότητα των παικτών μας από την άλλη δημιουργούν όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια ομάδα που θέλει όχι άπλα να πρωταγωνιστήσει, άλλα και να αλλάξει άμεσα κατηγορία.
Αν μη τι άλλο είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό .
Οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι, άνοδος στην επόμενη κατηγορία με κάλο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε και τα δυο.
Φέτος σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια είμαι πολύ κοντά τόσο με την οικογένεια μου όσο και με τους φίλους μου στην Κατερίνη κι έτσι μπορώ να είμαι κοντά τους πολύ συχνά.
Υπάρχει τεράστια διαφορά σε πολλά επίπεδα της Σούπερ Λίγκας και της Γ’ εθνικής, κυρίως αγωνιστικά .
Η ενασχόληση μου με την Καλλονή και την Σούπερ Λίγκα τα τελευταία τρία χρόνια μου πρόσφερε παρά πολλά, γενικά ήταν ένα σχολείο για μένα με ανεκτίμητη αξία. Όμως θα πω και κάτι που ίσως φανεί σε κάποιους παράξενο, ότι στον Ολυμπιακό της Γ’ εθνικής δεν μπορείς να νιώσεις ότι βρίσκεσαι δυο κατηγορίες χαμηλότερα.
Το γήπεδο, ο κόσμος που ακολουθεί και βοηθάει παντού, η οργάνωση της ομάδας σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι εργάζεσαι για μια μεγάλη ομάδα ανώτερης κατηγορίας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις