Θ. Θεοδώρου: Κάθε εβδομάδα δίνουμε ένα ντέρμπι

Ο Γ.Σ. Αλμυρού θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα για να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στη συγκομιδή του στο παιχνίδι που θα δώσει την Κυριακή με τον Διαγόρα, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Στις τάξεις του επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία με τον τεχνικό Θάνο Θεοδώρου να δηλώνει στην εφημερίδα «Θεσσαλία:

«Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα τη Κυριακής τον οποίο βλέπουμε όπως και όλους τους υπόλοιπους. Εξάλλου, κάθε εβδομάδα θεωρούμε ότι δίνουμε ένα ντέρμπι. Γι’ αυτό και πρέπει να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια. Έχουμε δείξει σωστή νοοτροπία ως ομάδα.
Όσον αφορά το ματς με τον Διαγόρα, πιστεύω ότι θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη λόγω έδρας και γηπέδου με την προϋπόθεση ότι θα βρούμε τον ρυθμό μας και θα τον επιβάλουμε στον αντίπαλο. Πάντως, θα γίνει ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας διότι φέτος ο Διαγόρας δείχνει ότι έχει μια άλλη δυναμική. Θα είναι θέμα ημέρας, αλλά και προσήλωσης στο στόχο για κάθε ομάδα».
Ερωτηθείς για το ότι αναμένεται μεγάλη προσέλευση των φιλάθλων, ο προπονητής του ΓΣΑ είπε: «Περιμένουμε ότι την Κυριακή θα έχει πολύ κόσμο στις κερκίδες του σταδίου, τόσο λόγω της μέχρι τώρα πορείας μας, όσο και επειδή παίζουν οι δύο πρωτοπόροι. Θα δημιουργηθεί μία ωραία ατμόσφαιρα και αυτό νομίζω ότι θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων».
Στο μεταξύ, το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία των «κυανολεύκων» είναι ότι μπορεί να υπολογίζει στο σύνολο των ποδοσφαιριστών, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες.
Τέλος, από τη διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού έχει εκδοθεί η παρακάτω ανακοίνωση-κάλεσμα για τον κόσμο της ομάδας: «Την Κυριακή 20/11 στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού η ομάδα μας δίνει αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος κόντρα στον Διαγόρα Στεφανοβικείου.
Καλούμε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να προσπαθήσει με τη φωνή του, τον παλμό και τον ενθουσιασμό του να σπρώχνει την ομάδα μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Μόνο με την βοήθεια όλων μας μπορούμε να πετύχουμε. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές χρειάζονται περισσότερο από ποτέ τον κόσμο να είναι δίπλα τους. Όλοι την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού στις 15.00 στο πλευρό του «Ιστορικού» μας».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις