Ωφέλιμη η διακοπή για τρεις παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Το ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πηγαίνει πίσω μία εβδομάδα, δίνει τη δυνατότητα στον Παναγιώτη Ζώνα να είναι έτοιμος για να παίξει στο επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού, καθώς ο έμπειρος αμυντικός προπονείται, ως γνωστόν, με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο, από την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου θα μπει σε φουλ ρυθμούς, πράγμα

που σημαίνει πως θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, εν όψει της επόμενης επίσημης αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων».
Επίσης, ο Φελίπε Ντα Κόστα θα παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμος, έχοντας παίξει ένα επίσημο ματς και δύο φιλικά, συμπεριλαμβανομένου και αυτού με τον Ρήγα. Ο Πορτογάλος μέσος μέρα με την ημέρα δείχνει πιο δυνατός στις προπονήσεις, με τον Ολυμπιακό να περιμένει πολλά από τον Ντα Κόστα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στα παιχνίδια τα δύσκολα που ακολουθούν.
Όσον αφορά τον Γκουστάβο Μπρίτος, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Βέροια και θα μείνει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ντέρμπι με τη Νίκη στο «Π. Μαγουλάς», το οποίο θα πάει λογικά μία εβδομάδα πίσω και θα διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου.
Η αγωνιστική απραξία είναι λογικό να βγάζει τις ομάδες εκτός ρυθμού, ιδιαίτερα εκείνες που προέρχονταν από νικηφόρα αποτελέσματα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε, πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες, όταν επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα. Μόλις χθες οι ομάδες έμαθαν πως δεν υπάρχει αγωνιστική δράση το προσεχές Σαββατοκύριακο, με τους προπονητές να δουλεύουν με τους παίκτες στις προπονήσεις, μην έχοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο προετοιμασίας. Κι αυτό, καθώς όλα ήταν στον… αέρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις