Χορταστική ισοπαλία στο Διαγόρας Σεβαστής – Αιγινιακός

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι στο Βατάν που χρησιμοποιεί σαν έδρα ο Διαγόρας Σεβαστής, με αντίπαλο τον ισχυρό Αιγινιακό της Φούτμπολ Λίγκ.

Η ομάδα του Αιγινίου προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο μέρος αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην επανάληψη να ισοφαρίσουν με χαρακτηριστικό στο δεύτερο ημίχρονο την αλλαγή σταδιακά των αρχικών ενδεκάδων των δυο ομάδων.

Στο 15΄ο Αιγινιακός άνοιξε το σκορ όταν ο Γκούρτσας βρήκε τον Ζούρκο και ο τελευταίος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-1. Στο 27΄ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Διαγόρας όταν ο Δεμηρτζόγλου πέρασε όμορφη κάθετη πάσα στον Μπενίσκο την οποία έκοψαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Αιγινιακού.

Καλή προσπάθεια και σουτ του Δεμηρτζόγλου στο 31΄πέρασε άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καραγκιόζη. Στο 33΄ο Γκούρτσας πλάσαρε από αριστερά και μέσα από την περιοχή του Αλυσανδράτου με την μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Διαγόρα και στο 34΄ο Φασίδης με σουτ θα γράψει το 0-2 για τον Αιγινιακό.

Στο 70΄ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μυλωνά από τον Καρακώστα. Ο Καλουσίδης το εκτέλεσε εύστοχα μειώνοντας το σκορ σε 1-2.

Στο 74΄ο Διαγόρας ισοφάρισε όταν ο Καράμπελας πήρε καλή πάσα στα αριστερά από τον Μυλωνά και με σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 2-2.

Στο 78΄ ο Ίτσιος πραγματοποίησε διαδοχικά δυο καλές αποκρούσεις σε σουτ των Γκατζολάρι και Ποσίνκοβιτς.

Στο 83΄ο Ραγκέλοφ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναβάλει μπροστά στο σκο την ομάδα του όταν μετά από πάσα του Ονουάτσι πλάσαρε σε τε-α-τετ τον Ίτσιο με την μπάλα να καταλήγει άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Διαγόρας είχε δοκάρι με τον Καράμπελα που με λόμπα πλάσαρε έξυπνα από μακριά τον Καραγκιόζη και η μπάλα να βρίσκει στην οριζόντια δοκό του νεαρού τερματοφύλακα του Αιγινιακού.

Διαιτητής ο Συμεωνίδης με βοηθούς τους Ζέρβα και Μηνούδη

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης, Δημητρίου, Τερζής, Καρατζάογλου, Τσαγκαράκης, Δεμηρτζόγλου, Σαμανίδης, Βασίλιεβιτς, Μπενίσκος

Στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας αγωνίσθηκε με τους Ίτσιο, Τάχο, Σαμανίδη (70΄Χατζηκωνσταντίνου), Αβραμίδης, Καλουσίδης, Κουντουριώτης (65΄λ.τ. Σιδηρόπουλος), Τσιώμης, Κούμπουλα, Μυλωνάς, Καράμπελας, Ρένια.

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος (30΄Καραγκιόζης), Παπουτσογιαννόπουλος (65΄Παπαδόπουλος)Γιαζιτζόγλου (65΄Τοπαλίδης), Λιόλιος (65΄Παντεκίδης), Πασαλίδης (45΄Καρακώστας), Πατράλης, Ζούρκος (45΄Γκατζολάρι), Κυζιρίδης (45΄Μουκίδης), Φασίδης (45΄Ραγκέλοφ), Γκούρτσας (45΄Ονουάτσι), Ζγκούρι (45΄Ποσίνκοβιτς)

pieriasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις