Νίκες για τις γυναίκες και κορασίδες του Γ.Σ. Βόλου στο βόλεϊ

Συνεχίστηκε η ανοδική πορεία της γυναικείας ομάδος βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου (φωτό). Απέναντι στην ταλαντούχα, μαχητική ομάδα της Σκοπέλου νίκησε με 3-0 σετ. Παίζοντας με τέσσερις κορασίδες στην δωδεκάδα της και κάνοντας διαχείριση του έμψυχου υλικού στην εξέλιξη του αγώνα, ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φέτος ο όμιλος…

…δείχνει να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, κάνοντας το πρωτάθλημα πολύ ενδιαφέρον.
Τα σετ: 25-23, 25-15, 26-24
Γ.Σ. Βόλου (Γιόλας Α-Ζήκος Ι.) Παιχνιδοπούλου, Ράμπου, Τρυπίλα, Τσαπραϊλη, Πατσή, Μπαντέλη, Πατσιαλά, Κουριαννίδου, Γιόλα, Τσελεπή, Σίμου, Μήτα.
Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Ερμής Αγιάς νίκησε την Ιωλκό με 3-1 σετ εκτός έδρας.

Νίκη για τις κορασίδες
Η ομάδα κορασίδων νίκησε με 3-2 σετ τον Φιλαθλητικό Λάρισας. Οι νικήτριες επηρεάστηκαν από τις διακοπές των εορτών και αφού έχασαν το 1ο σετ με πολλά λάθη και χαμένα σερβίς ,ανέβηκαν στο 2ο σετ, προηγήθηκαν 16-5, ωστόσο, χαλάρωσαν στη συνέχεια και το πλήρωσαν, χάνοντας και το 2ο με 21-25.
Από εκεί και πέρα έδειξαν τις δυνατότητες και πήραν τα 3 σετ με 25-20, 25-22 και 15-10. Νέα πρόσωπα η Βάσω Οικονόμου και η Μαρίνα Γεωργουλοπούλου.
Γ.Σ. Βόλου (Γιόλας Απ.-Ζήκος Ι.) Τσουρίκα, Βουζαξάκη, Τζαμτζή, Τσελεπή, Κωστή, Γιόλα, Γιαλίδη, Γιαμάκου, Οικονόμου, Γεωργουλοπούλου, Κωστοπούλου, Σίμου.
Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
Γ.Σ. Αλμυρού-Νίκη 3-0
Γ.Σ. Φαρσάλων-Αργώ 0-3

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις