Εκλογή προέδρου και κίνηση επιστροφής Σφακιανάκη στη Football League

Τα απίστευτα πράγματα συνεχίζονται στην -επί της ουσίας- υπό διάλυση Ένωση Β’ Εθνικής… Το νέο γαργαλιστικό περιστατικό είναι ότι στο διοικητικό φορέα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας αποφάσισε να βάλει στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. της Δευτέρας (21/11) και θέμα εκλογής νέου προέδρου!

Και αυτό έγινε με φαξ προς τις ομάδες με την ένδειξη «ορθή επανάληψη», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πληροφορίες, καθώς αρχικά δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα.
Και αν αυτό δεν φανερώνει την προχειρότητα, με την οποία κινούνται τα πάντα πλέον στην πρώην ΕΠΑΕ και την έλλειψη κάθε έννοιας σοβαρότητας πια, τότε τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς για να αντιληφθεί τη σήψη του… μαγαζιού. Βέβαια, ούτε λόγος για ανακοίνωση της νέας θεματολογίας με το κορυφαίο ζήτημα, αλλά πλέον όλα υπολειτουργούν στην οδό Θεμιστοκλέους.
Από εκεί και πέρα, όμως, είναι ακόμα πιο σπαρταριστό και συγκεκριμένο. Ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Β’ Εθνικής, Αντώνης Βουγίδης ο οποίος εμφανίζεται αυτό το διάστημα της ακέφαλης διοίκησης «εγκέφαλος» όλων των ενεργειών έκανε και… κρούση στον Στέλιο Σφακιανάκη για να επιστρέψει στο θώκο!
Φοβερό και αυτό, αν σκεφτεί κανείς τον πρώην πρόεδρο του φορέα οι «αντιπολιτευόμενες» ΠΑΕ σχεδόν τον εκδίωξαν και τον «υποχρέωσαν» σε παραίτηση.
Ο Σφακιανάκης, πάντως, αρχικά αρνήθηκε, εν συνεχεία ο Βουγίδης φέρεται να του διεμήνυσε ότι εγγυάται για τη στήριξη όλων των ΠΑΕ και εν τέλει ο πρώτος επιφυλάχθηκε επί του παρόντος να δώσει ξεκάθαρη απάντηση…
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις