“Μονομαχία” Ολυμπιακού Β.-Νίκης σήμερα στο κλειστό του ΕΑΚ

Το ντέρμπι Ολυμπιακού-Νίκης κλέβει την παράσταση στην 4η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι δύο ομάδες, που είναι αήττητες, «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» σήμερα στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ, το οποίο αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά. Ο νικητής της σημερινής «μονομαχίας» θα παραμείνει στην κορυφή του 1ου ομίλου «γκρεμίζοντας» τον ηττημένο από εκεί.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» σήμερα στο ΕΑΚ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής: «Ο αγώνας πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το μπάσκετ της πόλης μας. Στις ομάδες αγωνίζονται τα δικά μας παιδιά και αυτά πρέπει να χειροκροτήσουμε για να μας προσφέρουν όμορφο θέαμα. ενώ το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο έως τη λήξη του και θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα η έδρα της ομάδας μας.
Η Διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν με τον μοναδικό τρόπο που αυτοί ξέρουν, σε κόσμια πλαίσια, στην προσπάθεια των αθλητών, του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κωστή Καραγιώργη και να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη.
Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση, 5 ευρώ για ενήλικες και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και παιδιά κάτω των 15 ετών. Η πώληση της οικονομικής ενίσχυσης θα γίνεται από το εκδοτήριο του Κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο θα ανοίξει για το σκοπό αυτό στις 15.30 και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται μόνο από την κεντρική πόρτα» υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων οι «ερυθρόλευκοι».
Επίσης και οι Austrian Boys καλούν τους φίλους του Ολυμπιακού να έρθουν σήμερα στο ΕΑΚ για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Στον αγωνιστικό τομέα ο Φώνης Μαυρομιχάλης «πονοκεφαλιάζει» για την απώλεια των τραυματιών Κώστα Αλεξίου, Αλέξανδρου Λουλούδη και του στρατευμένου Σωτήρη Αχριάνη. Υπό τις οδηγίες του θα τεθούν οι Καραγεώργος, Γεωργίου, Τελλίδης, Καφάσης, Βλασταρίδης, Καραθάνος, Αναστασόπουλος Σκαμάγκας Παρασκευάς, Θέος, Μπαμπάνης.
Στη Νίκη θέλουν να πάρουν τους δύο βαθμούς και να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι «κυανόλευκοι» προετοιμάστηκαν υπό τις οδηγίες του Λάμπρου Πρέκα και δηλώνουν έτοιμοι για το σημερινό ντέρμπι.
Ο προπονητής της Νίκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Νίκος Τζίνης απασχολείται από έναν μικροτραυματισμό, αλλά λογικά θα παίξει σήμερα, όπως και οι Κοντογιάννης, Δελιόπουλος, Παπούλιας, Γιωτόπουλος, Μπόγδανος, Τσαβές, Βλήτσιος, Τσώλης, Διγενής, Μαυροφώτης, Τοκατλίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις