Δύο ντέρμπι σε διάστημα τεσσάρων ημερών δίνει ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών θα δώσουν δύο δύσκολα παιχνίδια, καθώς μετά το ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκής την προσεχή Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στην Άρτα, ακολουθεί την Κυριακή 27/11 η αναμέτρηση με τον Διαγόρα Σεβαστής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στόχος της ομάδας είναι καταφέρει να πετύχει δύο νίκες, να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Νίκη στις 4 Δεκεμβρίου.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που έχουν μπροστά τους είναι το ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Μέχρι την προσεχή Τρίτη, όπου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και η αποστολή θα αναχωρήσει για την Άρτα, οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα θα πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα, αγωνιστικά και ψυχολογικά, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή, πειθαρχημένη, παίζοντας με πάθος για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Θα είναι πολύ σημαντικό ο Ολυμπιακός να… αποδράσει με το «τρίποντο» από μια δυνατή έδρα, παρότι ο Καραϊσκάκης φέτος στο γήπεδό του έχει παραχωρήσει δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (0-0), στον Αστέρα Πετριτή και στον Τηλυκράτη. Είναι γεγονός πως η ομάδα της Άρτας φτάνει πολύ δύσκολα στο γκολ, έχοντας πετύχει μόλις πέντε σε οκτώ παιχνίδια εκ των οποίων τα δύο με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Από την άλλη διαθέτει την καλύτερη άμυνα του ομίλου με μόλις ένα γκολ παθητικό κι αυτό με χτύπημα πέναλτι στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πιερικό στην Κατερίνη.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί μέχρι και την Τρίτη το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για την Άρτα, όπου και θα διανυκτερεύσει, εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης.
Στο παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης δεν θα αγωνιστούν ο τραυματίας Γκουστάβο Μπρίτος και ο ανέτοιμος Παναγιώτης Ζώνας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις