Παλικαρίσιο “διπλό” ο Πύρασος

Επιστροφή στις νίκες για τον Πύρασο, που επικράτησε στην έδρα της Αγ. Παρασκευής με 2-1, κάνοντας την ανατροπή στο σκορ, αφού αρχικά βρέθηκε να χάνει με 1-0. Στο α’ ημίχρονο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, με δυο γκολ στο β΄ μέρος πήραν το τρίποντο οι φιλοξενούμενοι. Από το 10′ με παίκτη λιγότερο αγωνιζόταν ο Πύρασος, καθώς ο τερματοφύλακας τους αποβλήθηκε, πιάνοντας τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής.

Με δέκα έμειναν και οι γηπεδούχοι με τη λήξη του ημιχρόνου, μετά την αποβολή του Στ. Μαλακασιώτη που είδε δυο κάρτες σε διάστημα πέντε λεπτών. Πρόσωπο του αγώνα για τους φιλοξενούμενους ο Κ. Μαλισσόβας, που με δυο δικά του τέρματα ήρθε η νίκη.
Το σκορ άνοιξε για την Αγ. Παρασκευή στο 30′, με πλασέ του Καραγιάννη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από κάθετη πάσα του Μαρμαρινού.
Για τον Πύρασο και τα δυο γκολ πέτυχε ο Μαλισσόβας, στο 53′ και 65΄, με το 1-1 να γίνεται με σουτ έξω από την περιοχή που έστειλε τη μπάλα χαμηλά στη γωνία και το 1-2 πάλι με ατομική προσπάθεια του σκόρερ και πλασέ.
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Στ. Αρσένος εξήρε την προσπάθεια των παικτών, που έδειξαν πλούσια ψυχικά αποθέματα, διότι αν κι ερχόταν από δυο άτυχα αποτελέσματα, κατάφεραν να ξεπεράσουν το εις βάρος τους ημίχρονο στο οποίο έμειναν με δέκα παίκτες κι ενώ βρέθηκαν πίσω και στο σκορ, τελικά κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη. «Η προσπάθεια συνεχίζεται με πολύ δουλειά και χαμηλά το κεφάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά κι ολοκληρώνοντας, έδωσε συγχαρητήρια στους δικούς του ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και για την ψυχή που «έβγαλαν», ενώ συνεχάρη και στην αντίπαλη ομάδα που αγωνίστηκε με ένα πολύ νεανικό σύνολο.
Πολύ ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παικτών του, δήλωσε ότι είναι ο προπονητής της Αγ. Παρασκευής, που εξέφρασε ταυτόχρονα έντονα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Χαλβατζάκου, τόσο για τις δυο κίτρινες κάρτες που δόθηκαν στον Στ. Μαλακασιώτη σε διάστημα πέντε λεπτών (40′-45′) όσο και για τη φάση του 83′ όταν ο Παπακώστας έβγαινε σε τετ α τετ κι ανατράπηκε από αντίπαλο, με το διαιτητή να δείχνει παίζεται, θεωρώντας την παράβαση ακούσια(!), όπως χαρακτηριστικά ανέφερε
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παντελόγλου, Γιάτσιος, Χατζημητροφάνης, Σιγάλας, Παπακώστας, Μαλακασιώτης, Κόφφας (46′ Γιαννούχος), Καραγιάννης, Μαρμαρινός, Παπουτσής (60′ Λιάτσικος)
ΠΥΡΑΣΟΣ: Ντ. Βαν Ντε Γουίχε, Ρουκάς, Ερ. Βαν Ντε Γουίχε (46′ Γιοβάνης), Μπασδάνης, Τανάγιας, Κοτζαθανάσης, Μαλισσόβας, Σφάκας (74′ Στεγίου), Μπέικος (10′ Τσιλίγκος), Κατής, Σιώμος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις