Τουτουτζόγλου: «Αθλητικός πολιτισμός είναι να μπορούν οι φιλοξενούμενοι να χειροκροτούν την ομάδα τους»

Τις ευχαριστίες του για την φιλοξενία της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και και τη δυσαρέσκειά του προς τους “τσαμπουκάδες” της κερκίδας που δεν επέτρεψαν στους λιγοστούς φίλους της Νίκης να χειροκροτούν την ομάδα τους, εξέφρασε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ της Νίκης σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Ο Μπάμπης Τουτουντζούλγου ευχήθηκε επίσης περαστικά στον Απόστολο Έξαρχο που τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να αποτρέψει τα χειρότερα κατά τη διάρκεια των όσων συνέβησαν στο τέλος του αγώνα.

Η σχετική ανάρτηση-ανακοίνωση:

“Θα ήθελα να πω ορισμένα πράγματα για το χθεσινό παιχνίδι. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα που έδειξε, συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ολυμπιακού για την νίκη της. Συγχαρητήρια στους διαιτητές που σ’ ένα δύσκολο ματς προσπάθησαν για το καλύτερο.

Ευχαριστώ τη διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού για τη φιλοξενία και ειναι σίγουρο ότι θα ανταποδώσουμε. Ο αθλητικός πολιτισμός για τον οποίο οι υγειείς ενασχολούμενοι με τον αθλητισμό προσπαθούμε διέπει τουλάχιστον τα παραπάνω. Αθλητικός πολιτισμός είναι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων να μπορούν να χειροκροτούν τις προσπάθειες της ομάδας τους.

Δυστυχώς αυτό χθες δεν κατέστη δυνατό λόγω των τσαμπουκάδων ευτυχώς, μειοψηφείας των φιλάθλων του Ολυμπιακού που κινήθηκαν απειλητικά προς στους φιλάθλους της ομάδας μας (πρόεδρος ερασιτέχνη, γονείς και παιδιά της Ακαδημίας μας, διοικούσα επιτροπή) και βρίζοντας μας με χυδαίες εκφράσεις. Τα χειρότερα αποφεύχθησαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση μελών της διοικούσας επιτροπής του Ολυμπιακού τους οποίους ευχαριστούμε.

Να ευχηθώ περαστικά στον Απόστολο Έξαρχο για τον άδικο τραυματισμό του

Τέλος να τονίσω ότι χθες κέρδισε το μπάσκετ, συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σ’ αυτό.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις