Για το “έξι στα έξι” στα Γιάννενα η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ αγωνίζεται σήμερα (20/11) η γυναικεία ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για την 6η αγωνιστική της Α2 εθνικής κατηγορίας. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 14.00 και οι «ερυθρόλευκες» θα επιδιώξουν να σημειώσουν την έκτη σερί νίκη τους και να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στο Βόλο.

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους την Εύη Κυριατζίδου, ο τραυματισμός της οποίας αποδείχθηκε σοβαρός και μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Ολυμπιακός χάνει μια πολύ σημαντική παίκτρια, η οποία αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα, με τη σταθερότητα και την ποιότητα που διαθέτει. Στην αποστολή βρίσκεται η Λαμπρινή Αγαγιώτου, η οποία ξεπέρασε τον τραυματισμό της.
Για τα Γιάννενα ταξίδεψαν οι εξής παίκτριες: Ελένη Ζήτη, Νίκη Ζέρβα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Κική Δημητριάδου, Ιωάννα Τότση, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Νένα Παγκαλίδου, Χαρά Ντελή, Δανάη Αγκάνη και Κατερίνα Νούλα.
Επικεφαλής της αποστολής είναι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, Αλέκος Μεταφτσής, μαζί με τα μέλη, Απόστολο Έξαρχο, Ζάκο Σαχίνη και Γιώργο Κουσιαρή.