Νίκη των παίδων Β’ της Ανάληψης επί του Ολυμπιακού Β. με 45-30

Για το πρωτάθλημα Παίδων Β’ της ΕΣΚΑΘ η Ανάληψη νίκησε το βράδυ του Σαββάτου τον Ολυμπιακό Βόλου με 45-30 στο κλειστό του ΕΑΚ, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς μετρά και μία ήττα από τον Γ.Σ. Βόλου.

Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές και των δύο ομάδων προσπάθησαν για τη νίκη, η Ανάληψη ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς κατάφερε από την αρχή να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, αποκτώντας διαφορά έξι πόντων στην πρώτη περίοδο (10-4), ενώ το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Ανάληψη να έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα δέκα πόντων στο παιχνίδι (20-10).
Το ίδιο σκηνικό είχαμε και στην τρίτη περίοδο, όπου η διαφορά δεν μειώθηκε, με τον Ολυμπιακό στην τέταρτη περίοδο να κάνει την προσπάθεια ανατροπής του σκορ και κάνοντας ένα σερί 10-0, μείωσε στον πόντο (31-30). Το ματς έγινε ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για τη νίκη και με την Ανάληψη να παίρνει το «ροζ φύλλο» αγώνα, καταφέρνοντας στα τελευταία δύο λεπτά να κάνει σερί 14-0, φτάνοντας στο τελικό 45-30.
Δεκάλεπτα: 10-4, 20-10, 31-20, 45-30
ΑΝΑΛΗΨΗ: (Στεργιόπουλος) Φορτούνας 4, Πολύζος, Τσατσαρώνης, Πελεκάσης, Μπάτρας 9, Καραγιάννης, Καραπουλωτίδης 12, Καραμπάτης, Αρχοντής, Οικονομίδης 18 (2), Τζιάμος 2, Καρμίρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Παπαθανασίου, Ράμμου) Μαλαμούλης, Μαστρογιαννόπουλος, Μουστάκας, Ν. Αποστολάκης 12(2), Ιωνάς 3, Μπράμι 7 (1), Γρηγορίου, Γκόγκα 2, Χαβδούλας 2, Α. Αποστολάκης 4.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις