Έσωσε στο τέλος την παρτίδα ο Θησέας

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε σήμερα το πρωί στο ΕΑΚ Βόλου, ανάμεσα στον Θησέα και στον Παγασητικό. Η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 2-2, με τον Παγασητικό να προηγείται με 0-2 και στο τέλος ο Θησέας να καταφέρνει να ισοφαρίσει, ενώ θα μπορούσε μάλιστα στις καθυστερήσεις να κάνει την πλήρη ανατροπή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Θησέας ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους παίκτες του Κώστα Παπαστεργίου να υστερούν στην τελική προσπάθεια. Ο Παγασητικός, ο οποίος αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Τζορμπατζής, Μπούρντα και Στρούγγη, ενώ έπαιξαν και δύο παίκτες που δεν προπονήθηκαν όλη την εβδομάδα και συγκεκριμένα οι Θάνος (ήταν άρρωστος) και Γκατζούνας (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).
Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου ο Μιχαλόπουλος στο 35′ με σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει σε πόδι αμυντικού του Θησέα, να ξεγελά τον τερματοφύλακα Σταμέλο και να καταλήγει στη δεξιά γωνία (0-1). Μάλιστα λίγα λεπτά νωρίτερα, ο τερματοφύλακας του Θησέα αποσόβησε γκολ για την ομάδα του, αποκρούοντας σωτήρια στην αριστερή του γωνία.
Στην επανάληψη αφού πρώτα στο 50′ ο Μπραχόλι τετ α τετ με τον Σταμέλο δεν μπόρεσε να τον νικήσει, στο 55′ ο Παγασητικός κέρδισε πέναλτι. Ο Μούτος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σίμο και ο Μυλωνάς, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, έγραψε το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν γκολ στο 70′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μυλωνά. Στο 75′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπραχόλι, με τον Παγασητικό να μένει με δέκα παίκτες.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Θησέας κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βλάχος, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα, αποτελεώντας τη “χρυσή” αλλαγή του Κώστα Παπαστεργίου. Στο 85′ βρήκε μόνος απέναντι από τον Μιχαλόπουλο και έκανε με σουτ το 1-2, ενώ στο 90′ με νέο σουτ ο Βλάχος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, στο 95′, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Μούτος του Θησέα.

ΘΗΣΕΑΣ: Σταμελος Ζάγκας, Αναστασίου, Ακριβούσης (44′ λ.τρ. Ισά), Γαρυφάλλου, Μούτος, Γιανούλας (46′ Βουρδάκης), Δαμάσκος (75′ Βλάχος), Καραλόπουλος, Γκουγκούδης, Κόρμπας.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Γ. Μιχαλόπουλος, Μπερτζέμης, Μυλωνάς, Καψιώτης, Β. Μιχαλόπουλος, Λάιος, Θάνος (70′ Ρηγίνος), Γκατζούνας, Περιβολιώτης (85′ Βαλέρα), Μπραχόλι, Σίμος (75′ Ξηρομερίτης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις