Πήρε το ντέρμπι με Διαγόρα ο Αλμυρός

Ο Γ.Σ. Αλμυρού ήταν ο νικητής στο ντέρμπι κορυφής με τον Διαγόρα, το οποίο διεξήχθη στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Με γκολ του Κωτσιαρίδη η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου πήρε τη νίκη με 1-0 και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΘ με 21 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο, το εξ αναβολής με την Ακρόπολη.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα μετόπισθεν. Ελάχιστες ήταν οι καλές επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες, με τις καλύτερες ευκαιρίες να σημειώνονται στο τέλος του ημιχρόνου. Στο 44′ ο Αλμυρός έχασε κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κοντοβάς τετ α τετ με τον Βουραζέρη δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Διαγόρα, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε, με τον Κοντοβά να πιάνει την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διαγόρα.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γκάμπας με ωραία μπαλιά βρήκε τον Γάρο, αυτός σούταρε, με τη μπάλα να περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Χαλάτση.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Διαγόρα στο 54′. Ο Γάρος έφυγε στην αντεπίθεση, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Χαλάτση. Ο Γ.Σ. Αλμυρού κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 61′ με τον Κωτσιαρίδη. Ο Παναγιώτης Κοντοβάς έκανε ωραία προσπάθεια, πάσαρε στον Κωτσιαρίδη, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βουραζέρη, γράφοντας μέσα σε αποθέωση το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Στη συνέχεια οι παίκτες του Αλμυρού ήλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους, με τις καλές επιθετικές προσπάθειες, πάντως, να είναι ελάχιστες μπροστά και στις δύο εστίες.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Φαράντος (46′ Καψιώτης), Μακανίκας, Παυλίδης, Κυριάκος, Θωμαϊδης, Κρανάς (59′ Τσόγκας), Κωτσιαρίδης, Αραμπατζής, Ν. Βούλγαρης (69′ Πλαβός), Κοντοβάς
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Καμπουρέλης, Σ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Γάρος (72′ Κόκκας), Πάσχος (80′ Καπούλας), Καλιακούδας (74′ Καρατζιώλης), Γκάμπας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις