Χωρίς νίκη παραμένει ο Τοξότης

Ούτε στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Ελευθεριακό κατάφερε ο Τοξότης να γευτεί τη χαρά της νίκης. Παραχώρησε ισοπαλία 3-3, σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι, που διεξήχθη στο βοηθητικό του ΕΑΚ, με τον Τοξότη πάντως, να είναι κακός και να μη δικαιούται κάτι παραπάνω από το ματς, βάσει της απόδοσής που είχαν οι παίκτες του Θανάση Χρυσοχού.

Ο Ελευθεριακός άνοιξε το σκορ στο 15′, για να ισοφαρίσει για τον Τοξότη ο Τσιβιούρας με σουτ έξω από την περιοχή, γράφοντας το 1-1 στο 24′.
Δέκα λεπτά αργότερα, στο 34′, ο Τοξότης έκανε το 2-1 με κεφαλιά του Δημήτρη Τριχιά, ωστόσο, πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2.
Στην επανάληψη σημειώθηκαν άλλα δύο τέρματα, ένα από κάθε ομάδα. Το 2-3 έγινε στο 73′ για τον Ελευθεριακό και στο 75′ ο Τοξότης ισοφάρισε με πέναλτι. Η μπάλα βρήκε σε χέρι παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας και ο Τσιατσιάνης ευστόχησε από την άσπρη βούλα, γράφοντας το τελικό 3-3.
Οι παίκτες του Τοξότη έδειξαν πως στερούνται ψυχολογίας, ενώ για μια ακόμη φορά παρασύρθηκαν από το παιχνίδι του αντιπάλου.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοντογιάννης, Τσιβιούρας Μάρκος, Πελεκούδας, Α. Βέτσικας (30 λ.τρ Παραδάκης), Τσιατσιάνης, Τσένα, Γ. Βέτσικας, Τριχιάς, Τσιμπρίδης (46′ Στρούγγης), Λένα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις