Νίκη «πρωτιάς» για Μαγνησιακό

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε ο Μαγνησιακός το στραβοπάτημα της Δήμητρας Ευξ. και κάνοντας τη δική του «δουλειά» με την εκτός έδρας νίκη επί του Αγροτικού με 1-0, βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα…

Οι φιλοξενούμενοι ήταν απόλυτα κυρίαρχοι της αναμέτρησης κι έχασαν σωρεία ευκαιριών. Στις κορυφαίες από αυτές το δοκάρι με κεφαλιά του Κατσαμόρα (41′) μετά από κόρνερ του Τζίκα και το κερδισμένο πέναλτι από το Γκέρτσο (45′) που εκτέλεσε ο Τσιάνος κι απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Το πολύτιμο γκολ, όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, πέτυχε ο Μπάλλας με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από συνεργασία με τον Μάιπα στο 55′.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΪΔ: Γκόγκος, Νάτζιος (60′ Κ. Βαλκανιώτης), Κωτούλας, Νιάκας, Σ. Γιάννης, Καραπτσιάς, Γκανίδης, Αθ. Βαλκανιώτης , Βουλγαρόπουλος (65′ Ματρακίδης), Λιλής (75′ Κουτρούλης), Γκαμάλιας
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Λέτο, Γκέρτσο (82′ Γκάγκας), Κοντοβάς, Κατσαμόρας, οικονόμου, Μπάλλας, Τσιάνος, Θεοδωρόπουλος (80′ Κρανιάς), Μάιπας, Τζίκας (75′ Καρακίτσιος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις