Επιστροφή στις επιτυχίες για τους Ν.Α. Νίκης

Δύο νεανικές ομάδες αναμετρήθηκαν για τον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Οι Ν.Α. Νίκης επέστρεψαν στις επιτυχίες, επικρατώντας με 2-0 του Άθλου Αλμυρού. Οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 32′ όταν ο Φουρκιώτης με κεφαλιά έγραψε το 1-0, μετά από σέντρα του Κουτσούκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ν.Α. Νίκης πίεσαν για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, προκειμένου να «κλειδώσουν» τους τρεις βαθμούς. Στο 70′ το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο εύκολο, μετά την αποβολή του Τσεκρέζη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι, στο 73′ έγινε το 2-0 με σουτ του Ξηροκώστα, ύστερα από μεταβίβαση του Οσάφι. Μάλιστα, στο 82′ οι Ν.Α. Νίκης έφτασαν μια «ανάσα» από το 3-0, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Χαλκίδης σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπούντη.
Ν.Α. ΝΙΚΗΣ: Τασιάς, Τσαπέρος, Χάνος, Δώσσας, Αποστολίδης, Νάνο (81′ Χρηστίδης), Ξηροκώστας, Χαλκίδης, Φουρκιώτης, Κουτσούκης (55′ Σιώμος), Κουκουτής (65′ Οσάφι).
ΑΘΛΟΣ: Μπούντης, Μπουκώρος (75′ Γιαννακός), Τσεκρέζης, Μπιρμπίλης, Κουτρογιάννης, Κοντοβάς, Κούργιας (80′ Παπανικολάου), Δήμας, Χρυσοστομίδης, Νικογιάννης, Κομπούρας (60′ Φάτσης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις