Το «τρένο» της Δήμητρας, σταμάτησε στις Μικροθήβες…

Το νικηφόρο σερί της Δήμητρας σταμάτησε στις Μικροθήβες, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε στη μεταξύ τους αναμέτρηση με 1-0. Η ομάδα του Χρήστου Αναγνώστου κατάφερε να «γκρεμίσει» από την κορυφή την αντίπαλο της και ταυτόχρονα να μπει η ίδια για τα καλά στο παιχνίδι, αφού πλέον απέχει δυο πόντους από την πρώτη θέση με τις δυο ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτή, να αγωνίζονται μεταξύ τους, την ώρα που η ίδια θα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον τέταρτο της βααθμολογίας Αχιλλεα, οπυητν ακολουθεί ένα πόντο πιο ίσω…

Το γκολ που έκρινε το νικητή πέτυχε στο 38′ ο Παναγιώτης Σκοτεινός, με σουτ έξω από την περιοχή. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκάμπα.
Η ομάδα των Μικροθηβών πριν την αναμέτρηση αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα σχετικά με τον καταρτισμό μιας αξιόμαχης εντεκάδας και γι αυτό πέρα από τις εσωτερικές αλλαγές που έκανε ο προπονητής της, χρειάστηκε να επιστρατεύσει και τους Μάμμο και Μπελεγρίνη, που απείχαν για πολύ μεγάλο διάστημα.
Από την άλλη πλευρά η Δήμητρα δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα αγωνιστικά και το κακό δεν περιορίστηκε μόνο στην απώλεια του τρίποντου, καθώς με κόκκινη κάρτα τιμωρήθηκε ο Καρατέεβ. Ο παίκτης που κάνει τη διαφορά για την ομάδα της Ευξεινούπολης, είδε απευθείας κόκκινη κάρτα στο 87′, για εκτός φάσης χτύπημα στον Ζιούλη, γεγονός που σημαίνει ότι σίγουρα θα απουσιάζει από το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον πρωτοπόρο Μαγνησιακό, ενώ για το εύρος της τιμωρίας θα αποφανθεί η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΘ.
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Ζαγκαβιέρος, Αρχοντάκης, Παπανίκος, Ευθυβούδης, Μάμμο (80′ Μελετιάδης), Ι.Ε. Βέτσικας, Σκοτεινός, Ζιούλης, Ρομάριο, Αλ. Λανάι (65′ Φ. Μπελεγρίνης), Κεπεσίδης.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαββίδης, Ζάρας, Μπαράκου, Καρατέεβ, Αντωνιάδης, Βούλγαρης (63′ Κακλιάς), Ποζιόπουλος, Γκαρνίδης, Τσέργας (50′ Χατζέλας), Γκάμπας (70′ Αράπης), Γαλατσίδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις