Με δύναμη και πάθος… αλλά χωρίς γκολ

Σε αναμέτρηση που στηρίχθηκε στο πάθος και την προσπάθεια που έκανε κάθε ομάδα να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, Εθνικός και Μακρινίτσα έμειναν στο 0-0, στο γήπεδο Δημητριάς. Ντεμπούτο του Τέλη Καϊμπαλίδη, που επέστρεψε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, στον πάγκο του Εθνικού. Συνεχίστηκε το αήττητο της Μακρινίτσας που διατηρεί ακόμη μια σπουδαία επίδοση με το μηδέν παθητικό σε γκολ…

Σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα της αναμέτρηση εκεί είχαμε γενικότερα παιχνίδι κέντρου που πήγε στη δύναμη, με τις δυο ομάδες να έχουν ξεσπάσματα καλής απόδοσης. Σ΄ αυτά τα καλά τους διαστήματα χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες, από τις οποίες θα μπορούσε να προκύψει κάποιο γκολ.
Από την πλευρά του Εθνικού εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για ένα οφ-σάιντ που υποδείχθηκε στο πρώτο μέρος, από το οποίο προέκυπτε πολύ επικίνδυνη κατάσταση για την αντίπαλη εστία και για μια περίπτωση πέναλτι σε σουτ του Παλάντζα που βρήκε σε χέρι αντιπάλου στο 70΄.
*Πριν την έναρξη προέκυψε θέμα με τις εμφανίσεις των δυο ομάδων που ήταν παρόμοιες, σχετικά με το ποιος θα έπρεπε να κάνει αλλαγή. Από την πλευρά του Εθνικού «ιπποτικά» ξεκαθαρίστηκε από την αρχή, ότι ήταν η ομάδα που θα έκανε την αλλαγή, καθώς ήταν ευκολότερο να έχει δεύτερη εμφάνιση, σε σχέση με τη Μακρινίτσας που απείχε μεγάλη απόσταση από την έδρα της. Ωστόσο και μεταξύ των αρχόντων του αγώνα και της διοργανώτριας υπήρχε διχογνωμία, για το ποιος τελικά θα έπρεπε να κάνει την αλλαγή.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Θανόπουλος, Σκοτινιώτης, Μουτσινάς Συμεωνίδης, Μωραΐτης, Αλτίνης (63′ Βέργος), πελεκάνος, Παλάντζας, Παλάσης (86′ Οσμάνι) Σαραφίδης (90′ Κερμελής)
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Πρωτούλης, Βαλώτας, Φράγκος, Κωνσταντινίδης, Σαρακατσάνος, Καλόγηρος, Κανάβας, Γουλιώτης (53΄ Δημητρόπουλος), Παρίσης, Ντελάκος (82′ Πολύζος), Μεταξάς (69′ Γάκιας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις