Λασκαράκης: «Αν όχι ο Γραμμένος, τότε ποιος;»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm της Θεσσαλονίκης, έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος τόνισε ότι «Αν όχι ο Βαγγέλης Γραμμένος, τότε ποιος θα μπορούσε να βγάλει το ποδόσφαιρο από την ατραπό στην οποία το έχουν οδηγήσει;», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην εκλογή εκπροσώπου για την Ολυμπιακή Επιτροπή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Η υποψηφιότητα του κυρίου Γραμμένου υποστηρίχθηκε από την πλειονότητα των ενώσεων. Το αυτονόητο δηλαδή. Αν όχι ο Βαγγέλης Γραμμένος, τότε ποιος θα μπορούσε να βγάλει το ποδόσφαιρο από την ατραπό στην οποία το έχουν οδηγήσει;

Κι εγώ θα πω ότι υπάρχουν καλές προθέσεις στην επιτροπή εξομάλυνσης. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει η θητεία της, πρέπει όμως να διαρκέσει λίγο, για να υπάρξει μια εκλεγμένη νέα διοίκηση με νωπή και μεγάλη εντολή.

Είναι πολλά που πρέπει να γνωρίσουν οι άνθρωποι της επιτροπής εξομάλυνσης. Πιστεύω ότι περισσότερο πρέπει να αντιληφθούν τι συμβαίνει. Οι ανάγκες είναι αμεσότατες και πολύ φοβούμαι ότι παρά τις καλές της προθέσεις δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει όπως μια εκλεγμένη διοίκηση.

Πήραμε κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις. Στις 19 θα εκλέξουμε τον εκπρόσωπο στην Ολυμπιακή επιτροπή, που θα είναι ο κύριος Γραμμένος. Σταματάει έτσι και η σπέκουλα για τον αριθμό των ενώσεων που στηρίζουν τον Γραμμένο.

Θα συσταθεί και μια πενταμελής επιτροπή από τον κύριο Γραμμένο που θα μας εκπροσωπεί”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις