Φιλική «τεσσάρα» για Ιστιαία

Σε φιλικό παιχνίδι, η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας νίκησε τον ΑΟ Αιδηψός με 4-0. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ιστιαίας και πρόσφερε καλό θέαμα στους λίγους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Ο Μίκι Τσίρκοβιτς έδωσε τη δυνατότητα σε παίκτες που είχαν ελάχιστο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα να δείξουν τις δυνατότητές τους και ειδικά στο δεύτερο μέρος, η κυριαρχία της Ιστιαίας ήταν εμφανής.

Στο πρώτο μέρος, η Αιδηψός είχε καλές στιγμές που δεν τις εκμεταλλεύτηκε σωστά και έτσι έμεινε χωρίς να έχει πετύχει τέρματα. Ο Ηλίας Στεργίου έκανε το 1-0 στο 19΄ μετά από σέντρα του Νικολέτου. Το 2-0 έγινε στο 37΄ με σουτ του Αργύρη Στεργίου, ενώ στο 59΄ ο Ηλιόπουλος με ένα ωραίο γυριστό σουτ έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ηλιόπουλος και πάλι με σουτ έξω από την περιοχή.

Α.Ε. Ιστιαίας (Μίκι Τσίρκοβιτς): Μπιμπάι Μ., Γεροκωνσταντής, Βασιλείου, Μαυρούτσικος, Μιχαηλίδης, Στεργίου Η, Στεργίου Α, Μπιμπάι Ι, Ανέστης Χ, Νικολέτος, Κουκούρας, Αλεξίου, Θόρια, Πουταχίδης, Τσαΐνης, Πανάκης, Στασινόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τσαούσης, Ηλιόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης Β.

Α.Ο. Αιδηψός (Γιώργος Δημητρίου): Μυλωνάς, Ζαχαράκης, Φώτου Χ, Σιρπτσιόγλου, Αναγνώστου Μ, Καπλανάι, Μπιμπάι Α, Αθανασίου, Μακρής, Αναγνώστου Ν, Γοργομάτης, Σαμπάι, Μαυροζούμης, Καβαράκας, Κυριακού, Μπατσούλι, Καραγκούνης, Βασιλείου Γ, Βασιλείου Ι.

eviagoal.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις